kornelw Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Gdy w bocie klikam Start pojawia mi się taki błąd: Wersja EliteBot 0.24 Net Frameworka mam 4.0 Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kizior660 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Proszę o odpowiedz na w/w pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczek94 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Witam, mam również podobny problem, przeinstalowywałem NET. Frameworka kilkukrotnie na różne wersje i niestety ten sam problem. System mój to Windows 7, zmieniałem tryb zgodności na win xp sp 3, jako administrator również lecz nic ; ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_led Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Spróbuj Srokinga może będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornelw Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ręcznie nie chce mi się robić repota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuciu1985 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 mam ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArchAngelDanio Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Spróbujcie pobrać cracka i nakładkę jakąś z neta na to wrzucić. Bo to raczej nie wina Frameworka, jeśli nakładka nie pomoże to nie wiem "Ci którzy nigdy nie zaznali prawdziwego bólu, nigdy też nie będą potrafili w pełni zrozumieć pokoju" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ablala Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Mam ten sam problem, System Vista home. Sroking mi nie działa bo wyskakuje ze mam zaplacic chyba ze mam zla wersje bota. ; < Pol roku mnie nie bylo i takie zmiany ; / Jabol nazwa konta wyszła z przypadku , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druid xD Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 w srokingu jak wpisujesz pasy masz tam zakładkę server, którą musisz zmienić na free.... a srokinga ściągnij tutaj http://sroking.com/elit/index.htm Co do tematu to miałem ten sam problem i niestety też nie znalazłem na to sposobu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ablala Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 @UP dziękuję działa SroKing ) Taki szczegół a ja szukałem na Chińskich forach nawet rozwiązania , Jabol nazwa konta wyszła z przypadku , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.