Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] IPU Cabal- Patchowanie

gruby1019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc chciałem sobie zacząć grac w Cabala i sciagnelem clienta IPU Cabal.

Właczylem patchowanie a tu cały czas tak jest i sie nie chce spaczowac -.-

post-422627-0-50251300-1322253148_thumb.png

Opublikowano

dobra działa juz wszystko ;] dzieki za odpowiedz

Nowy problem ;D juz spaczowałem i klikam Start Cabal i nic sie nie włącza -.- co z tym zrobic??

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz, ponieważ to jest problem z serwera. Myślę że duża część graczy ma ten problem. Niestety będziesz musiał poczekać aż administracja się z tym upora. Ehh.... Ja też nie mogę grać!! :(

Opublikowano

wiec jak juz napisalem wchodzisz moj komputer>moje miejsce sieciowe>wyswietl polaczenia sieciowe> klikasz prawym>wlasciwosci na ikonke od internetu i masz tam protokol <tcp/ip) klikamy go 2 razy, wchodzimy w zakladke ogolne i jest tam na dole "uzyj nastepujacyh adresow serwerow DNS wpisujecie ip takie :

preferowany server DNS : 8.8.8.8

alternatywny server DNS : 8.8.4.4

klikamy ok i resetujemy kompa gra powinna chodzic, czasami moze sie nie odpalic za 1 razem probojcie do 10 razy, jezeli nie pomoze to reset i od nowa ja ta robie i najczesciej do 3minut sie spokojnie logne:)

• 1 miesiąc temu...
Pomocnik
Opublikowano

3 kroku zrobic nie moge bo nie mam takiego :) jakies propozycje? :D

NFS World : 50lvl lexus LFA
Ghost Recon Online : Recon 21 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...