Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]-Jak grać multiplayer?

BodyziomPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam piszę tu temat dlatego że temat z pytaniem który niedawno napisałem ktoś bez odpowiedzi zamknął -,- mówiłem że można zamknąć ale zadałem jeszcze pytanie. Nie wiem jak grać multiplayer szukałem ale nie mogę znaleźć :( czy ktoś mógłby mi pomóc? proszę o pomoc :)

Opublikowano

Wchodzisz w luncher.

Klikasz multiplayer, add serwer.

Wpisujesz nazwę serwera, IP serwera i dajesz connect.I grasz ;)

fajnie ale to w wersji 1.8 ok a w wersji 1.1.2 ? tak samo? bo mi nie chce połączyć moze coś musze mieć

fajnie ale to w wersji 1.8 ok a w wersji 1.1.2 ? tak samo? bo mi nie chce połączyć moze coś musze mieć

a ktoś ma jakiś serwer 1.1.2 ??? bo nigdzie nie moge znaleźć ;(

Opublikowano

na 1.1.2 nikt raczej servera nie ma ta wersja jest stara, kliknij "force update" wtedy ci się zaktualizuje do najnowszej.

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

na 1.1.2 nikt raczej servera nie ma ta wersja jest stara, kliknij "force update" wtedy ci się zaktualizuje do najnowszej.

a znasz jakąś stronę z polskimi serwerami? :) ja szukam ale ciągle szukam i szukam i nie moge znaleźć :(

Opublikowano

Publikacje..

http://www.mpcforum.pl/forum/299-minecraft-publikacje-serwerow/

fajnie dzięki ale jak próbuje się połączyć ciągle jest Logging in... ale jestem na słabym laptopie i to może być przyczyna? chciałbym sie zapytać co to jest ta wersja 1.0.0 ? bo jak patrze to ciągle ip na wersje 1.0.0 ? :(

Opublikowano

Wersja 1.0.0 to oficjalna wersja MC.

To może być też wina przeciążenia serwera, lub przeciążenia twojego łącza.

Wątpię by była to wina lapka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...