Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Patch

Piecikq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobierz instalkę z oficjalnej strony gry i spróbuj ponownie...powinno pomóc ;)

Popieram.Instalka ze stroki jest już wyposażona w Patche więc nie powinieneś mieć problemu po pobraniu

9368_gold.png

Opublikowano

Spoko. Rano włączyłem kompa już zainstalowałem noi dalej to samo ...Jakieś instaling files teraz nigdy nie było żadnych problemów z tym pier.... patchem...A teraz właśnie są -,-

//przed istalacją wyskakuję mi ikonka WARNING czy tak powinno być i jeszcze jak się instaluje nie ma żadnych obrazów a zawsze były .

Opublikowano

jak ściągasz instalkę na nowo ze strony oficjalniej to nie powinien iść żaden patch ;/

nie instaluj na nowo tego co mas zna kompie tylko pobierz ze strony CA...

ehh.:)

Opublikowano

skoro ściągasz z oficjalnej strony to nie wiem dlaczego Ci patchuje...;/ nie powinno ;/ uruchamiasz instalkę jako administrator? jakiego masz antywira ? najnowsze esety lubią kompletnie wszystko blokować...;/

ehh.:)

Opublikowano

Zawsze są jakieś problemy z pierd.... nexonem . Mówcie all co zrobić żeby to naprawić jakaś instalka itd... nie mam zamiaru znów czekać 3h aż się ściągnie z moim mega szybkim netem -,-

Zamiast wyładowywać emocję włącz pobieranie na nowo,idź pograj z kolegami w piłkę,wróć i masz CA,bo na serio nie masz innego wyjścia.

Miałem tak samo jak ty z 3 razy i z moim starym netem 1mb zasysałem 3.5h,ale zasysałm .

9368_gold.png

Opublikowano

Zamiast wyładowywać emocję włącz pobieranie na nowo,idź pograj z kolegami w piłkę,wróć i masz CA,bo na serio nie masz innego wyjścia.

Miałem tak samo jak ty z 3 razy i z moim starym netem 1mb zasysałem 3.5h,ale zasysałm .

Właśnie hymm.. wczoraj zaczołem ściągać przed snem dziś włączyłem instalacje i nic cały czas w miejscu stało -,- spróbuje zaraz znów ściągnąć // jeszcze jedno co wcisnąć żeby ściągnąć to CA zawsze klikałem CAE downloader a jest jeszcze coś innego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...