Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Laggi

TenJedynyxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zainstalowałem AVG żeby mi usunoł wszystkie wiry. i jak wszystko zrobiłem wyłączyłem zapore odinstalowałem AVG. usunołem wirusy . I ściągałem sobie hacka i miałem potworne laggi ściągałem 2hacka to samo :(. i co teraz mam zrobić ; (((

Opublikowano

jezeli sciagnales adrenaliny albo grafixa sie nie dziw tez tak mam z niewiadomego powodu...

sciagnij sirosa 12...

Opublikowano

tak ale ja już grałem na wszystkich możliwych hackach które są . i nie było lagów a teraz nie mogę nic zrobić nawet ustawić na gps .... bo tnie w 3dupy :(.

Opublikowano

Ale na różnych hackach masz takie lagi?? Może to wina słabego kompa.. Wyłącz wszystkie zbędnie działające programy typu GG, TeamSpeak i sprawdź czy działa.. Podaj parametry kompa: procek, karta graficzna, pamięć RAM..

Nothing to do here.

Opublikowano

Tak tylko że 3dni temu wszystko ok było :(. Nie włanczam żadnej przeglądarki GG i innych . tylko Hack + warrock :(. grafa na normal wszystko na normal działa tylko mi Siroks :(.

Opublikowano

A przed ,,usunięciem wirusów" przez AVG te hacki co Ci nie działają wcześniej działały?? Bo może on coś uszkodził..

Teraz NP: ściągając jakiegoś hacka i wszystko OK :P.

Czyli działa i temat można zamknąć??

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...