Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EliteSro Problem Prosze Pomoc !

karoleq99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam problem z EliteSro normalnie all sciagnalem itp. Ale jak wlaczam, normalnie wybieram postac , wlacza mi sie gra widze juz wszystko yangan itp. 3 sek i sie calkiem gra wylacza nie wiem o co chodzi. Probowalem na laptopie i wszystko dzialalo nie wiem czemu ;/ Normalnie wszystko dziala na laptopie a u mnie na PC nie;/ Mój sprzęt to ATI Radeon HD 6850 podkręcona o polowe , Intel i7 4x3.2 GHz , 4 GB ramu , Windows XP Service Pack 2 . Laptop sprzęt : ATI Radeon HD 5780 , AMD Phenom 1x1,80 GHz . Windows 7 . Proszę o szybką pomoc i dziękuję :D A i jeszcze mam tak ze jak odpalam launchera , wybieram serva , tam sie ten guard wlacza a gra sie nie wlacza tez tak mam ale zmienie z jakim windowsem mam to odpalic i odrazu dziala proszę :(

Opublikowano

Sproboj sciagnac i zainstalowac od nowa... musi byc jakis problem cos co blokuje ci to wiec albo system albo z gra cos...

mozesz sprobowac sciagnac sp3 lub nowe sterowniki do karty i dx najlepiej sciagnij kilka wersji i wszystkie instaluj poniewaz kazda cos dodaje...

Opublikowano

Sproboj sciagnac i zainstalowac od nowa... musi byc jakis problem cos co blokuje ci to wiec albo system albo z gra cos...

mozesz sprobowac sciagnac sp3 lub nowe sterowniki do karty i dx najlepiej sciagnij kilka wersji i wszystkie instaluj poniewaz kazda cos dodaje...

Ale na laptopie normalnie dziala tylko u mnie na PC cos nie wiem o co chodzi ... Mam Dx 11 wiec nie wiem zaraz tak zrobie . A sterowniki mam najlepsze. A i jeszcze jak mialem starego kompa czyli Nvidie 7300 GT to kazdy silk dzialal ;'/ Mi sie ostatnio cos wali NetFramework myslisz ze to od tego np ? Albo dopiero co mialem taki przypadek ze mi wbilo i mi nagle internet przerwalo. A jak mi przywrocilo to odrazu mnie wywalilo z gry ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...