Ndrangheta Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Siema Używam tekstur John Smith 32x i musze mieć tam MC patchera , a nie chce go , więc da się jakoś podmienić wodę , aby tak nie pisało ? Jak coś to poproszę tą teksture John Smith bez tej wody ( woda może być normalna ) lub o napisanie jak to zrobić ,. Nie dawaj mi + ani - Słowo " Dziękuje " jest dla mnie wystarczającą nagrodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
encore123 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 A można wiedzieć dlaczego Nie chcesz MC patchera? Bez tego tekstur pack ci nie odpali i będziesz musiał go przerobic. Pomogłem kliknij "Lubie To" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndrangheta Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Nie chce MC patchera bo to dodatkowe lagi i właśnie chodzi mi o to jak go przerobić . Nie dawaj mi + ani - Słowo " Dziękuje " jest dla mnie wystarczającą nagrodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
encore123 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jak się przerabia to zbytnio nie wiem. Pierwsze słyszę żeby Mc patcher lagował. Wgraj go i potem zobaczysz czy ci odpowiada. Pomogłem kliknij "Lubie To" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndrangheta Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 jakieś sugestie ? Nie dawaj mi + ani - Słowo " Dziękuje " jest dla mnie wystarczającą nagrodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Nie da się tego podmienić. Jak ściągasz texturki, to spójrz, tam jest normalna woda. Nie ma innej możliwości, musisz użyć MC Patchera. Jeśli masz lagi to: gamebooster oraz OptiFine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.