Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

R.A.T 7

arek6094pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. dzis zobaczylem myszke r.a.t. 7 i nie wiem czy ja kupic :/ na google grafkika wpiszcie R.A.T 7 i bedzie:P taka myszka kosztuje okolo 300/400 zl i nie wiem czy ja kupic fajnie wyglada regulowana itp...

Opublikowano

Trochę przebajerowana moim zdaniem, ale ma w sb to coś, przez co chcesz ją kupić ;)

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Opublikowano

Zależy od gus. Gdybym byl przy kasie to bym ją kupił. Fajnie leży w dłoni, fajny sposób z tymi cięzarkami, ale do Strzelanek i innych takich gier nie nadaje sie. Bardziej na strategie (Starcraft, Shogun 2)

Opublikowano

ta ostatnio kupilem myszke za 700 zl ne pamietam nazwy :/ i dwa dni potem jebut o sciane:P teraz mam taka za 20 zl bo rodzice mowia ze wszystko psuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...