ProGamerPLxD Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Nie dziala mi kamer mod na balmore ciagle zostaniesz polaczony z serwerem NIE MOWCIE ZE PRZEZ CONNECT HELPER BO MI SIE NIE WLACZA Odnośnik do komentarza
Smolar97 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 ten serwer padł fubu zrobił go tylko na 1 mies żeby kase na is mieć Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Nigahiga Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jak serwer padł jak w m1 jest masa ludzi ? Akurat gram. Odnośnik do komentarza
szwejk97 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 a scigałes ten nowy plik co Bambus3k podał?? (metin2clinet.bin)?? to jest zabezpieczenie przed hackami Odnośnik do komentarza
ProGamerPLxD Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 a scigałes ten nowy plik co Bambus3k podał?? (metin2clinet.bin)?? to jest zabezpieczenie przed hackami yyyy jaki plik? ja mam metin2client.dll co zrobic z tym bin ? i skad go ? ;o Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.