Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc]Co kupić za premke?

matiiixx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zrobilem premke gold na 3 dni i nie wiem co mam kupić. Mam do wyboru:

1M60 lub M249MINIMI

2Czy będę miał 5 slot jak kupie np M60??

3Czy oddzielnie będę musiał kupywać ??

4Ile kosztuje PSG na 30 dni za dinarry??

Pomogłem daj Lubie to

Opublikowano

1. M249

2. Nie

3. Chodzi o 5 sloth?

4. 40k.

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Opublikowano

Czyli moge za taka premke 3 dniowa kupic m249 czy nie??

Pomogłem daj Lubie to

Opublikowano

Możesz, ale tylko na 7 dni (chyba na 7 bo przed update'm tak było).

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Opublikowano

Po prostu ją kupić, to nie takie skomplikowane. Kup sb G1, albo premkę Gold/Silver na 30 dni, bo na 3 dniówce się nie opłaca (M249 za G1 499, z premką Gold 399 a z Silverem 449).

Opublikowano

Ja zrobilem sobie ta premke. Ja nie wydaje kasy na warrocka nie gram na takim poziomie zeby wywalac kase :P

A jakie bronie ciężkie mogę kupic na 60 dni za premke 3 dni??

Albo inaczej jaką broń opłaca się kupić za ta premke oprucz famasa. Mam 17 lvl jakby co :D

MAM 170 k dinarów :P

Lubie cie na każdy poście :D

Pomogłem daj Lubie to

Opublikowano

To ja bym zrobił sb Inżyniera i Medyka:

1.Combat Knife (9000 dinarów - 60 dni)

2.MP5K (20000 dinarów - 60 dni)

3.K1 (32000 dinarów - 60 dni)

4.Klucz - zwykły

5.MP7 (80000 dinarów - 60 dni)

6. M14, Flashe, 6 sloth change (nie wiem ile dokładnie koszyują)

Z premką bd mniej dinarów, ale nie wiem jaką i czy wogule bd jakąś kupował. Dla medyka zamiast M14, Med Boxy.

Opublikowano

Wielkie dzięki. To juz wszystko.

Ja ci dalem LUBIE TO mozesz sie odzwdziecznić :P

Pomogłem daj Lubie to

Opublikowano

Powodzenia w WR, i jakby coś, to pisz na PW, doradze jak trzeba bd ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...