Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bohater ... Volibear

miksterek09

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako że piszą dużo o jego pancerzu stawiam że będzie mieć:

Życie: Dużo

Obrażenia: Średnie

Czary: Słaby

Poziom trudności: Nie wiem (ale raczej łatwy bo głównie magowie trudni...)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Haha no to zes dojebal, ze magowie sa trudni. No chyba ze dla Ciebie naciskanie QWERDF jest trudne ;)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Yukitos jak jesteś takim koxem jak mówisz to spróbuj tak xerathem zrobić to oddam ci swoje konto na lolu 30 lvl

Opublikowano

Nikt jeszcze nie zamieścił, więc proszę ;)

Chosen of the Storm (Pasywna)- gdy punkty życia Volibeara spadnią do krytycznej wartości, zyskuje on bardzo szybką regenerację życia na kilka sekund.

Rolling Thunder - Volibear zyskuje pręmię do prędkości ruchu jeżeli goni championa, ponadto pierwszy przeciwnik którego uderzy zostanie wyrzucony w powietrze.

Frenzy - następujące po sobie ataki Volibeara zwiększają jego szybkość ataku, w dodatku po czterech atakach z rzędu Volibear może ugryźć cel.

Majestic Roar - Volibear wydaje z siebie potężny ryk, który rani i spowalnia pobliskich wrogów. Stwory i potwory zostają dodatkowo wystraszone.

Thunder Claws (Ultimate) - ataki Volibeara ranią cel błyskawicami, które przeskakują na inne cele w pobliżu.

Postać będzie silnym bohaterem walczącym wręcz, riot przedstawia go jako "Postać ofensywną, którą można zrobić pod tank'a".

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jako że piszą dużo o jego pancerzu stawiam że będzie mieć:

Życie: Dużo

Obrażenia: Średnie

Czary: Słaby

Poziom trudności: Nie wiem (ale raczej łatwy bo głównie magowie trudni...)

Czyli drugi warwick

bez reflików

Opublikowano

Udyr x Xin = Nowa postać ;)

Dodana będzie najpewniej w środe, a w rotacji bedzie za 2 tyg (tak jak to jest z nowymi postaciami)

Opublikowano

Walić zasady, przecież to jest OP.

Tankowate, casterowate, mocne...

Czego chcieć więcej?

Taka postać to perełka i według mnie właśnie dla niej powinna powstać nowa, droższa cena, niż 6300.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Pasyw ma dość długi coldown, nie wiem co prawda ile, ale wiadomo, że w tf'ie ten jego pasyw zrobi mniej niż [R] Mundo.

Postać tankowata, hmm ? Shyvanna do tej pory była bardzo dobra, jak zobaczyłem solówkę Volibear vs Shyvanna, to aż mi się zachciało go kupić, ale po co, za tydzień będzie na rotacji. (lub dwa)

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Za dwa tygodnie w rotacji. Co do pasywa regeneruje się 120sec, jak dla mnie to i tak dobrze, ponieważ sporo leczy na większym poziomie.

Kupiłem postać dzisiaj, pierwsza gra na botach, i dobrze mi się nim grało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...