Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFS World 1.2.9

JednoOkiDzon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mogą wykryc ?

Szansa na wykrycie zawsze jest ;D. Jest duża szansa, że dostaniesz bana jak ktoś wyśle raport, w co wątpię :P. Tyle osób używa tego trainera i tak mało zostało zbanowanych ;)

Ja preferuje grę bez cheatów :P ale kto co lubi

jLRw2A6.png

Opublikowano

witam mi nie działa żadna opcja w trainerze naciskam shift+F1 i nie działa macie jakieś rozwiązanie??

Usuń go i ściągnij od nowa.

Ja preferuje grę bez cheatów :P ale kto co lubi

Tak jak ja :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mi nie działająpewne funkcje ! Mianowicie nie leci ani kasa ani exp ! Tak mam system 64 bitowy ale ponoć nie działa tylko turbo !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

HaHaH.. no bardzo śmieszne. Bezczelny oszuście..

Bezczelnie udostępniasz nam skan pliku.. w którym jest pokazany trojan.. -_-i138105_haha.png

x

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam problem z tymi trainerami, jak włączam to wyskakuje błąd: Program C:\Windows\system32\hhctrl.ocx nie jest przeznaczony do uruchamiania w systemie Windows albo zawiera błąd. Zainstaluj program ponownie, używając nośnika instalacyjnego, albo skontaktuj się z administratorem systemu lub z dostawcą oprogramowania w celu uzyskania pomocy. Mam win7 64bit

Opublikowano

Tak jak jak up Trainera się nie instaluje,ale tworzy wpisy i jakieś foldery,więc to własnie to trzeba z tych śmieci jak coś usunąć.

Opublikowano

Hmmm ja miałem problem z włączeniem jego funkcji.

Zrobiłem tak. Ściągłem od nowa trainer, wrzuciłem do plików gry x:/programdata tam gdzie jest launcher. Odpalam NFS jak już sie włączy i dopiero po tym trainer. Spróbuj może Ci zadziała :)

nfsw_MRLUKASXXD.png

Opublikowano

Nie rozumiem zasady działania tego programu.

Jak go uruchomić, skonfigurować ponieważ gdy próbuję kombinacji to nic się nie dzieje :/

Opublikowano

Odpalasz program i wciskasz odpowiednie klawisze,te które Cię interesują i ma działać.Masz objaśnione obok klawisza za co każdy odpowiada.

Gdyby to było takie proste nie pytałbym.

Nic się nie dzieje gdy naciskam odpowiednie klawisze i właśnie w tym rzecz.

Opublikowano

Mam tak samo, tylko shift +f2 działają, nawet kiedy nie jest aktywowane (na czerwono) wystarczy ze wcisne shift i przyspiesza.

Reszta nie działa ;x

Bo reszta ma prawo nie działać przecież nie ma co się oszukiwać,ale ten trainer jest już stary,a z nfs-a wprowadzili nowe zabezpieczenia... .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...