Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Krytyczna sytuacja z rakietami !

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka , jest mianowicie taka sprawa iż mam zapełniony magazyn rakietkami tymi najlepszymi , i nie moge wogóle żadnej miny ani co najgorsze helstorma , którego potrzebuje do bety do sibów inaczej będe je 6h robił.

Nie wiem skąd sie to wzieło nieraz miałem i 7k ubr , 10k rakietek spec i normalnie się dało kupować helstorma. Jeszcze z 3-4 tyg. temu.

Jestem w kropce. Co robić ? Bo chyba tych naj rakietek nie bd sellował ;/

Opublikowano

@up ale to napewno jest krótką chwile - dopiero na halloween ludzie mieli tyle tego helstroma , ja sam też i normalnie kupowałem ... kiedy oni to wprowadzili.

Opublikowano

jestem prawie napewno pewien ze sie nie dalo tak zrobic , moze jakis bug byl

@topic niestety nie masz wyboru co do rakietek - musisz sprzedac ;/

Opublikowano

Zawsze tak było że amunicja specjalna nie zapełniała ładowni, i chyba nadal tak jest o ile te matoły nic nie popsuli.

bugpointblack.png

Opublikowano

@up no niestety do czasu , bo już tego nie ma. Niestety majac zapelniona ładownie nie da sie kupic tez ACM ! ;/ , te miny odmaskowywujace itd. sie nie licza

Opublikowano

Na twoim miejscu bym je wykorzystał. Nie masz jakiś wrót do zrobienia? Albo puśc bota na boty. Możesz też lecieć na statki. Lub poprostu je sprzedać...

tak na statki bez helstorma ^^ .. nei no juz wystrzelalm na alieny , ale szkoda ze to naprawili

temat do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...