*Tabciogaraj* Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Taką kreskę pionową lub poziomą, która u góry na dole lub po prawej i lewej robi sie przezroczysta... Często jest to używane do oddzielania... - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Odnośnik do komentarza
Covver Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 W jakim programie? @down PS to nie wiem Odnośnik do komentarza
*Tabciogaraj* Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Photoshop CS3, ale raczej mi się zdaje, że to gdzieś trzeba pobrać... - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Odnośnik do komentarza
devju Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Chodzi Ci o coś takiego jak w moim profilu, "O Mnie" ? @kiedyś Red Wolf Odnośnik do komentarza
Baksiu Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Kształty - linia - ustawiasz grubość. Jeśli chcesz mieć ostre końce to wymazujesz soft gumką. Zmieniasz kolor, dodajesz cień i inne opcje mieszania. //Red Wolf Wtrącę się... Ja tam zamiast kształtów używam zaznaczenia, a potem Wypełnij . poniewieramy się czlowieku Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.