Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Włamania

diilmaach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko ktoś mi sie włamał na konto i pousuwał wszystkie bronie ;//

xm8 na 60 dni...

m249 nickel na 90 dni

k1 na 60 dni..

medboxy na 90 dni...

flashe m14 na 50 dni...

psg-1 na 34 dni...

i wiele wiecej...

co moge zrobic zeby to odzyskac?

czy nic nieda sie zrobic??

Opublikowano

Rzeczy najprawdopodobnie nie odzyskasz jak ktoś Tobie usunął.

Jedynie możesz ticketa napisać ale wątpię że to coś pomoże ale są szanse :)

Opublikowano

@up To się zdecyduj, raz piszesz nie da się a raz da się, według mnie to po prostu bez sensu.

@TOP pisz ticketa. Zrób SS rzeczy które kupiłeś na stonce GF, i wyślij go razem z ticketem, może bd większe szanse na odzyskanie itemków, powodzenia :)

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Opublikowano

podajcie mi stronke lub treść jaką mam napisać bo pierwszy raz bd takie cuś pisać .. za pomoc like

Opublikowano

W treści napisz po prostu, że ktoś Ci się włamał na konto i usunął itemki, używaj translatora gdyż najczęściej się przydaje :P

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...