Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zaczynamy przygodę!

Bestalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce zacząć przygodę z DC na nowo. Ostatnio grałem Natura/martial arts, ale znudził mi się... Więc chciałbym się dopytać. Chcę zrobić Gadgets/Bow ale nie znam buildu.... Jeżeli jest ktoś doświadczony, to prosze o pomoc. Potrzebuje drzewka um, w jakie ładować i ogólne info na temat tego seta;) Pozdro!

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Gość Menesterowy
Opublikowano

To może pomóc.

http://www.mpcforum.pl/topic/481973-tutopis-wszystkich-umiejetnosci-w-grze/

Polecam ścieżkę Tricks :]

Opublikowano

Lajk poleciał. Jeszcze jakbys mógł przedstawić mi coś w stylu porównania do pozostałych :***** :) Byłbym wdzięczny i 2 lajk by poleciaŁ:D

9uIymOb.png

W razie pytań PW.

Opublikowano

O jakie porównanie Ci chodzi?

Jeśli o porównanie Traps do Tricks, to ciężko je do siebie porównać, bo to 2 zupełnie inne ścieżki rozwoju.

W Traps masz takie między innymi skill'e, jak ukrywania postaci, żeby zaatakować z zaskoczenia, podkładanie min, atak sprawiający że przeciwnik jest zamroczony. Ta ścieżka, jak sama nazwa wskazuje, skupia się na podkładaniu pułapek.

Zaś Tricks ma takie skill'e, jak przywoływanie wieżyczek, pomagają zwalczać przeciwników(ich poziom rośnie równomiernie z Twoim), masz także możliwość wysadzania tych wieżyczek(wybuch ma dosyć duże DMG i atakuje wszystkich w pobliżu wieżyczki). Ta ściezka umiejętności skupia się na trikach, które dobrze sprawdzają się podczas zwykłych misji, jak i PvP.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Okey. Dziękuje Marcelo. Za sec dam like`i. Natomiast interesuje mnie też Mental.... Co potrafi i jak budować? Z czym biegać?

9uIymOb.png

W razie pytań PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...