Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTut] Wesołe miasteczko

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na chwilę obecną zamykam. ;)

Jeżeli wróci to otworzę ponownie.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a co sie oplaca za żetony poza oczywiscie gwiazdkami ? i jak by szybciej (automatycznie to robic?)

ps. jak znajdziecie mi sposob jak skopiowac liczbe pkt to może zrobie bota do tego korzystajacego z ce !!

pamietajcie tylko że ma to być możliwie proste

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Nie skopiujesz... A jak by Ci się udało nawet skopiować to wychodziłoby dłużej niż jedna gra, więc się nie opłaca... Szczególnie, że na dzień jest 10 żetonów...

@2up

Używaj Opery i CE 5.6

Opublikowano

na jedną gre jest 10 żetonów a z botem to nei chodzi o czas tylko o automatyzacje bo to monotnne strasznie jest

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Wiem, ale tych "żetonów" do grania dostajesz dziennie 10. Czyli możesz zdobyć 100żetonów tych, które możesz na nagrody wymieniać (wtf?)

A na 30 gier (w trakcie całego eventu) nie opłaca się robić bota.

Opublikowano

Sprawdzałem na najnowszej Operze Wersja 11.60, Kompilacja 1185. CE 6.1 i wszystko działa jak należy.

Jeśli ktoś ma problemy to niech jeszcze raz, spokojnie obejrzy tutka.

Opublikowano

@krycha

jeśli żetonami nazywasz pkt które dostajesz za wygranie "gry" (innych nie kojarze) to raczej wątpię że 10 dziennie po 2 można dokupić wejściówki i komuś może to bardziej być potrzebne. lecz jeśli żetonami nazywasz gwiazki (bo to jedyna rzecz której jest tylko 10 w evencie) to co to ma wspólnego a bot by się przydał tylko musiał bym ogarnąć sczytanie funkcji bo ja raczej jestem na lamerskim poziomie z robieniem botów i robię je że tam powiem okienkowe (searche itd...)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Sprawdzałem na najnowszej Operze Wersja 11.60, Kompilacja 1185. CE 6.1 i wszystko działa jak należy.

Jeśli ktoś ma problemy to niech jeszcze raz, spokojnie obejrzy tutka.

Witam

pobrałem i zainstalowałem w/w opere i nie moge nawet wyjść z farmy tylko kwiatek się kręci. czy trzeba opera jakoś specjalnie ustawiać czy coś w tym rodzaju, proszę o ppomoc bo to mój pierwszy kontakt z operą i już mnie solidnie ta przeglądarka denerwuje. Dodam że na ff nie mam takiego problemu. CE 6.1 nie działa z ff

Opublikowano

CE 6.1 działa z ff ale moze nie z ta gra na ff jak chcesz sproboj google chrome itd... jak nie ta to inna

co do opery nie trzeba ustawiać i mi wszystko pięknie smigało wczoraj bez żadnego problemu

opere mam od dłuższego czasu i ogarniam ce xD

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...