Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack

blood_master

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich . mam prosbe do osob ktore uzywaja hackow wiem ze sa hacki jakies bezplatne bo ludzie lataja same glowy i po scianach bija, a sęk w tym że chcialbym aby ktos mi cos dzialajacego wstawil jako zalacznik lub link na PW. Byl bym bardzo wdzieczny. pozdrawiam.

Opublikowano

Gdzie prefiksy ?? - Zostawmy to Modą i Strup3kowi

;)

Zauważ, że już jest taki temat :

Hacki :

Jest też ich pełno w googlach i na innych forach, ale okey.

Wystarczy wpisać :

"Crossfire Eu hack."

Masz wszystko napisane w innym temacie, była już dyskusja :

Temat uważam za zamknięty.

@UP

Omg..

Niektórzy tak maja jak MrSpritex1.

Ja podaje hacki które chcial.

No własnie nie spamuj.

Bo twoj post nie wnika do tematu :

@up nie udzielaj się jak nie wiesz że WSZYSTKO co podałeś nie działa!!!!!!! NIE SPAMUJ o tym w KAŻDYM temacie , wkurzasz mnie dziecko. WYPRÓBUJ chociaż jedną z tych rzeczy co podałeś.NIE BAW się w moderatora!

Dziękuje.

Zakonczylem ten temat.

Nie wchodze znowu w kłutnie.

Opublikowano

@up nie udzielaj się jak nie wiesz że WSZYSTKO co podałeś nie działa!!!!!!! NIE SPAMUJ o tym w KAŻDYM temacie , wkurzasz mnie dziecko. WYPRÓBUJ chociaż jedną z tych rzeczy co podałeś.NIE BAW się w moderatora!

@top hacków działających nie ma sprawdzam takie jedno forum co się zaczyna na M ( nie podam nazwy bo w jednym temacie już mod ocenzurował ) i tam nawet nie ma ;/ w google są jakieś takie hacki które nie działają itp.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

nie dziw sie ze nie wiem jak te prefiksy sie ustawia bo pierwszy raz tu jestem na forum wczoraj bodajze zrobilem konto a temat jest to moj pierwszy.sa jakies priv serwery CF lub hacki do innych serwerow? i jakim cudem ludzie biegaja na haxach na serwerach skoro po update nie dziala?

pojdzie cos mi na takim lapku:

procesor intel i5 4x 2.93GHz

RAM: 6GB DDR3

Grafa ATI Radeon HD 6370M

Windows 7 64-bit

Pozdrawiam

Opublikowano

ea438994420eda03.jpg

Wyskoczyl mi taki blad jak odpalilem tego haxa co mi podales tzn klikajac uninstall mam directx 11 a tu pisze ze nie mam DX9 wiec nie ma sensu przeinstalowywac poniewaz 11 ma zawarte wszystkie // odpalone przez 'uruchom jako administrator' pomoze ktos?

Nie zamykajcie tematu jezeli nie zakonczyl sie jeszcze ..

Opublikowano

ale zrozum ze nie mam to jest to samo a jak mam to tez to samo. wiec nie wiem jak mam to cos odpalic poprawnie albo sxs.dll nie wiem kompletnie jak odpalic bo np nie odpala cos i jest wszystko jak normalna gra.

@@edit:

zrobilem poprzez doinstalowanie do DX11 jeszcze wersji DX9.2.9 i chodzi. dzieki za pomoc.mozna zamknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...