Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Szukam AimBot

Kuba141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , może mi ktoś podać linka do działającego aimbota ( jeżeli taki jest ) i oczywiście aby był niewykrywalny , w sieci jest pełno wykrywalnych , no a ja nie chce kicków.

Lubie mpcforum.pl!!!

userh.png

haac.jpg

ilovempc.png

Opublikowano

Znalazłem ESP dokładnie to MMOhaxCDS , tylko mam problem z rejestracją bo wyskakuje "Sorry, you cannot register with a proxy. If you feel this is in error please use the contact link."

Lubie mpcforum.pl!!!

userh.png

haac.jpg

ilovempc.png

Opublikowano

Znalazłem ESP dokładnie to MMOhaxCDS , tylko mam problem z rejestracją bo wyskakuje "Sorry, you cannot register with a proxy. If you feel this is in error please use the contact link."

A używasz proxy ? Podczas rejestracji o.O

Opublikowano

ja tam zalecam wgle nie grać na cheatach... wiem że to mpC ,sam grałem kiedyś na cheatach i przytocze wam tu przykład z życia wzięty...

Miałem konto 3x Royal każdy inna klasa, na każdego władowałem z przynajmniej 3k BFów.I pewnego razu mi się zachciało pokosić noobków na aimbocie.... i przeklinam ten dzień :P

Sciągnąłem Aimbota ''undetected'' i faktycznie był undetected.wszystko ładnie pograłem staty 44:0 33:0... no i po tym odinstalowałem i dalej grałem normalnie ''na legalu''

Aż pewnego ładnego dnia jakieś 2tyg poźniej dostaje kicka i perma na wszystkie serwery z punkbusterem. i nic już się nie dało zrobić dodam że bana dostałem nie na Konto ea tylko na 1 postać,commando. gunner i soldier ,dało się na nich grać.

Od tamtej pory nie gram na cheatach :)

/link poza MPC

Opublikowano

hmmm jest tu jakis moderator lub cos w tym stylu ?

Jest :O

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Niestety aktualnie nie ma żadnego AimBot'a na MPCforum :(

Close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...