Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jesienno/zimowe nowości

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2up ciekawe, kto byłby na tyle głupi, żeby sprzedać LF4 :D Mi to się podoba, za 2-3 miechy będę ich miał pewnie z 30 więc będzie zaje***** :)

No wiesz , zawsze się znajdą np. taki BrakNikó

Opublikowano

Kolejny śmieć ze strony bugpointu... Wszystko jest po to, żeby zarobić kasę. Z tego co widzę(1 ss) to 1 ulepszenie daje tylko 0.4% .... A leveli może być z 10 albo to i nie. Najpierw wrota, teraz to... Niech jeszcze x6 dodadzą to będzie zajebista gra...

@Piotrek. Thunderowi chodziło o to, że jeśli masz więcej osłony, a mniej hp to nie będzie schodzić proporcjonalnie... Nic Ci nie da, że masz np. 1,5mln osłony skoro hp masz 300k czy tam ile...

http://www.mpcforum.pl/user/228189-bennq123/

Kokosz rlz

2gv0714.jpg

Opublikowano

@2up ciekawe, kto byłby na tyle głupi, żeby sprzedać LF4 :D Mi to się podoba, za 2-3 miechy będę ich miał pewnie z 30 więc będzie zaje***** :)

Za te 2-3 Miechy jak dozbierasz to pewnie już zrrobia LF5 ... Jak w takim tempie będą dodawali nowe rzeczy wgl. zastanawia mnie jedno od wakacji nie wszedł zaden nowy serwer tzn. chyba ze BP ma problemy z kasą

Opublikowano

Za te 2-3 Miechy jak dozbierasz to pewnie już zrrobia LF5 ... Jak w takim tempie będą dodawali nowe rzeczy wgl. zastanawia mnie jedno od wakacji nie wszedł zaden nowy serwer tzn. chyba ze BP ma problemy z kasą

Chyba żartujesz.

Wyszedł nowy serwer od wakacji - Hiszpania 4.

Przemyślałem przemyślałem i stwierdziłem że jeśli wejdzie ta aktualizacja nowi gracze bez botów bądź przelewów nie dadzą rady nawet na golca nazbierać...

Nowy gracz zaczyna grę nazbierał sobie przez kilka dni na BB leci a tutaj ktoś go ściąga na hita...

To już ostra przesada...

Opublikowano

@up

Ostatnie serwery kojarze Meksyk 1 i Hiszpania 4 ale to i tak było ze 3 miesiące temu ale dziwi mnie ze teraz tyle aktualizacji

Opublikowano

eh kolejne smieci :) zaniedlugo beda walic nawet po 300 tys ... teraz to tylko bocici caly czas na fe sam naj designy w pizdu bialki i tyle nam pozostaje xD

Opublikowano

@up nie warto na niemiekcich walic , pomimo iż są nowe. Zaraz będzie tam wiecej ludu niż na pl3.

Poleca mx1 tam mało graczy a o 21:00 mozna sie fajnie pobawic.

Opublikowano

Niedobrze mi się robi jak na to patrzę...

Wielu ludzi nie odchodzi, bo są jeszcze boty.

W ogóle. Nie można zrobić jakiś strajk i np. po wprowadzeniu nie korzystać z tego? LF4 też wszystkie sprzedać i nie używać tych nowych zjebanych nowości.

Ja ci powiem tak . Rok temu na Pl2 było zawieszenie broni , aby nie wydawac Uri--> Ammo --> Bp zauważyło , że coś się dzieje . Latała z nami administracja , zakładalismy tematy na forum , lataliśmy wszystkimi firmami po mapach , pomagaliśmy sobie w misjach . Lecz jak zwykle znaleźli się tacy którym ciężko było zacisnąć pasa przez 2 tygodnie do góra 1 miecha i bojkot upadł ;) Tak Się kończy zabawa z BP ;) Oni mają nas graczy w "Chuju" , nie ważne co byśmy robili i tak mają to w dupie ;) ( A dodam , że osoby znające dobrze jezyk Niemiecki pisały do Bp listy )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...