Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jesienno/zimowe nowości

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedługo ujrzymy kolejne nowości:

- Ulepszanie sprzętu i levele dla nich

Capture1.jpg

Capture5.jpg

Capture4.jpg

Capture6.jpg

- Lepsze streunerki (można się spodziewać że reszte alienów też pozmieniają):

streuners.jpg

A w przygotowaniu jest już zimowy event, urodzinowe wrota + jakaś mapa

Opublikowano

No czy ja wiem... nowa mapa i Streunery moze i fajne ale ulepszanie laserow hmmmm... moim zdaniem głupie :( za niedlugo golce będą na 1 hita i DO zmieni sie w ruine . ;/

EDIT

Przynajmiej niske ceny za te całe ulepszanie Itemow.

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Coś za tanie. ;D

Już to widzę, charles urka na minus ale wykokszone EQ...

Cóż, niedługo zobaczymy, niedługo będzie każdy feniek walił po tyle ile dawniej FE.

Opublikowano

@up teraz pomyśl ile bedzie mial mln osłonek goliat przy podkręceniu sepro + all uszlachetnione. Albo lepiej , na 100% polepszone lf4 podwojne sepro grube. Nie masz bata na rozwalenie czegos takiego.

Opublikowano

Hmm

Patrząc na to co wrzucił autor to zastanawiam sie gdzie sieją takich ludzi jak ekipa BP ?

teraz widać niebedzie nowych osłonek jedynie ulepszacze :(

Opublikowano

Napewno do 100% nie będzie się dało dobić bo to była by przesada z ich strony.

Wkrótce też zostaną dodane nowe dźwięki:

Santa-1100101 - Ho ho ho

dla peta:

Triple Kill!

Unstoppable!

Godlike!

Like a Boss!

Opublikowano

@up A mnie to delikatnie mówiąc mało obchodzi co ty zrobisz ;)

@topic Świetne jak dla mnie, ale niech poczekają, żebym kilka lf4 dozbierał i zeusa złożył xD

Opublikowano

E tam... ulepszanie dział troche nie fajne ;/ Ale reszta się przyda.

o.O

-Happy czemu jesteś niebieski?

-Bo jestem kotem!

-Happy czemu masz skrzydła?

-Bo jestem kotem!

Opublikowano

1000000....% FAKE

GRAFIKA BEZNADZIEJNA NIE PODOBNA DO STYLU BP I NIGDZIE NIE MA ZWYKŁYCH POL EDYCJI, TE NAWET TŁA NIE MAJĄ. POMYSL BEZBADZIEJNY, WYKONANIE JESZCZE GORSZE

Opublikowano

1000000....% FAKE

GRAFIKA BEZNADZIEJNA NIE PODOBNA DO STYLU BP I NIGDZIE NIE MA ZWYKŁYCH POL EDYCJI, TE NAWET TŁA NIE MAJĄ. POMYSL BEZBADZIEJNY, WYKONANIE JESZCZE GORSZE

Rzeczywiście za dupą to wygląda :P

Opublikowano

eh.Zal troche tego autora!!! NIe wciskaj kur** kitu po 1 jaki kur** mial bys sens Golec ktory by mial 1mln osolon??!!! przeciz oslona by mu sie by nie skonczyla a on by padl...OMG.Ale z tymi grubymi laserami to nie wiadomo.Ale jezli By tak BP zrobil wiele osob by poprostu przestalo w ta grac.I zeby tak zrobic musieli by dac jakies nowe statki przeciez to by byl 1 strzal i by cie nie bylo!Takie jest moje zdanie.Jezli tak zrobia to tez te desingi za 250k w Du** bedzie mozna sobie wsadzic ;=) jak ci golec jebnie z x1 30k...BEZSENS!!!!

Opublikowano

eh.Zal troche tego autora!!! NIe wciskaj kur** kitu po 1 jaki kur** mial bys sens Golec ktory by mial 1mln osolon??!!! przeciz oslona by mu sie by nie skonczyla a on by padl...OMG.Ale z tymi grubymi laserami to nie wiadomo.Ale jezli By tak BP zrobil wiele osob by poprostu przestalo w ta grac.I zeby tak zrobic musieli by dac jakies nowe statki przeciez to by byl 1 strzal i by cie nie bylo!Takie jest moje zdanie.Jezli tak zrobia to tez te desingi za 250k w Du** bedzie mozna sobie wsadzic ;=) jak ci golec jebnie z x1 30k...BEZSENS!!!!

Ja ci tak odpisze :

1.w tej chwili jeśli dobrze zrobisz osłone to masz 1 m punktów

2.ile razy BP coś dawało i niby "wiele ludu miało odejsc " ?

3.znajac BP dla nich jest sens jak jest kasa

4.trzy lub więcej wykrzykniki = masz problemy z swoją osobowością

Ave

Opublikowano

@up2 , przecierz golcem normalnie wyciągniesz 31-32 bo2 987.000 osłony. Po drugie, aby hp zaczelo płyniie schodzic potrzebna jest brak osłony. Nie znasz nie naa grze - nie wypowiadaj się.

Opublikowano

Grafiki pochodzą od pewnego użytkownika oficjalnego forum DO.

Wejdzie nowa wersja Binary Bota - świąteczna, zaraz wrzucę jak wygląda

wiay.jpg

Opublikowano

• @up2 , przecierz golcem normalnie wyciągniesz 31-32 bo2 987.000 osłony. Po drugie, aby hp zaczelo płyniie schodzic potrzebna jest brak osłony. Nie znasz nie naa grze - nie wypowiadaj się.
  • Heh,smieszny jestes.i co ci da te 1mln oslon jak bedziesz z bialki bil po 15-18k??? zal cie koles A w ta gre gram juz dobre 3 lata.Wiec sam sie znasz i nigdy pewnie niemiles SFE jezeli wiesz co to jest hah.Mi chodzilo 1 mln normalnie czyli 15bo na czolgu o 16 bo na dronach albo 8 jak kto woli^^.

Ja ci tak odpisze :

1.w tej chwili jeśli dobrze zrobisz osłone to masz 1 m punktów

2.ile razy BP coś dawało i niby "wiele ludu miało odejsc " ?

3.znajac BP dla nich jest sens jak jest kasa

4.trzy lub więcej wykrzykniki = masz problemy z swoją osobowością

Ave

WoW 1ml punktow omg koks ile grasz w ta gre 2 miechy porażka :] Jak by nie bylo To BP Tylko KASA KASA i jeszcze raz KASA z tym to sie zgodze.Normalna byla gra gdy byj jeszce stary klient kazdy mial rowne szanse nie bylo bialki tylko zile i bylo zajebiscie ;) a teraz zebym poleciec na bitki trzeba bialki +rsb +sperom + 2 hale minimum.Podwojne bustery noi trzeba umiec grac ") .4.trzy lub więcej wykrzykniki = masz problemy z swoją osobowością

sorrki mialem zajebistego nerwa ;p spoory

Opublikowano

@UP...

Ale zauważ po co mają robić wygląd kiedy w kodzie jest bug na bugu.

Wygląd to nie wszystko, sam bawię się w webmastering( tworzę gry via www) i biorę prosty szablon po 3 szpalty i na tym robię, wolę dobrze zakodzić, i pozabezpieczać kod niż bawić się w grafika...

Cóż... trzeba czekać :)

Opublikowano

Zaraz wam powiem czy to fake czy nie ino luknee do xml gry ^^

Z dzięwkami jest ok , tylko nie są pod peta przyczepione.

<sound[color=#000000][font=monospace][size=3] id="XX"[/size][/font][/color][color=#000000][font=monospace][size=3] resKey="tripleKill"[/size][/font][/color][color=#000000][font=monospace][size=3] comment="Triple Kill!"[/size][/font][/color][color=#000000][font=monospace][size=3] soundbank="miscSounds"[/size][/font][/color]/>
[color=#000000][font=monospace][size=3][indent=1]
<sound id="XX" resKey="unstoppable" comment="Unstoppable!" soundbank="miscSounds"/>
<sound id="XX" resKey="godlike" comment="Godlike!" soundbank="miscSounds"/>
<sound id="XX" resKey="likeABoss" comment="Like a Boss!" soundbank="miscSounds"/>[/size][/font][/color][/indent][color=#000000][font=monospace][size=3]
</sounds>

[/size][/font][/color]

Opublikowano

Niedobrze mi się robi jak na to patrzę...

Wielu ludzi nie odchodzi, bo są jeszcze boty.

W ogóle. Nie można zrobić jakiś strajk i np. po wprowadzeniu nie korzystać z tego? LF4 też wszystkie sprzedać i nie używać tych nowych zjebanych nowości.

Opublikowano

• Heh,smieszny jestes.i co ci da te 1mln oslon jak bedziesz z bialki bil po 15-18k??? zal cie koles A w ta gre gram juz dobre 3 lata.Wiec sam sie znasz i nigdy pewnie niemiles SFE jezeli wiesz co to jest hah.Mi chodzilo 1 mln normalnie czyli 15bo na czolgu o 16 bo na dronach albo 8 jak kto woli^^.

WoW 1ml punktow omg koks ile grasz w ta gre 2 miechy porażka :] Jak by nie bylo To BP Tylko KASA KASA i jeszcze raz KASA z tym to sie zgodze.Normalna byla gra gdy byj jeszce stary klient kazdy mial rowne szanse nie bylo bialki tylko zile i bylo zajebiscie ;) a teraz zebym poleciec na bitki trzeba bialki +rsb +sperom + 2 hale minimum.Podwojne bustery noi trzeba umiec grac ") .4.trzy lub więcej wykrzykniki = masz problemy z swoją osobowością

sorrki mialem zajebistego nerwa ;p spoory

w DO gram juz 2-gi rok

a niecały rok jestem na tym forum

Opublikowano

@2up ciekawe, kto byłby na tyle głupi, żeby sprzedać LF4 :D Mi to się podoba, za 2-3 miechy będę ich miał pewnie z 30 więc będzie zaje***** :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...