Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] pomysłu na odcinek serii minecrafta

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam już kilka tysiaków widzów na yt ale nie mam pomysłu na kolejne odcinki z mc :/ mam już automatyczne farmy stadion wielki wybudowany pro domek pokonałem smoka... co mogę jeszcze zrobić?

Opublikowano

Wybuduj średniowieczne miasto... ściągnij odowiedni textur pack itp. drogi porób na typ "stary" domki też zobacz na google jak wygląda średniowiecze i wybuduj średniowieczne królestwo

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

hmm nie gustuje zbytnio w takich zamkach a domów nie chcę mi się budować może jakiś mechanizm bo dobry w te ''klocki :) '' jestem tylko jaki :(

Opublikowano

Podaj nick na yt, lub nazwe serii to powiem ci czego jeszcze nie masz ;>... Co do tematu, zrób ten most jak w londynie, i użyj tam pistonów, aby wysuwać i wsuwać most, tylko tak porządnie ;). Zrób nad dużą rzeczką.

Opublikowano

akurat mieszkam w takiej okolicy że mam daleko do wody latarnie taką sobie ale mam linka nie moge podać bo to niby jest reklama...

Opublikowano

Wiesz, skoro nie masz pomysłu na serię, to lepiej jej wcale nie robić, bo z góry wiadomo że będzie to po prostu najzwyczajniej seria nieudana.

Pomyśl sam, zrób plan do przodu na kilkanaście odcinków, jeśli nie masz pomysłu to najzwyczajniej tego nie rób.

Opublikowano

Hmm pomysl ? ;D Na Youtube zrób krótki film i ogloś np. 'Witajcie ponownie, dziś was witam tak trochę nie typowo, a więc nie mam już pomysłów co zbudować a więc może mi pomożecie?. Piszcie w komentarzach co byscie chcieli abym zbudował' Najwiecej likow w pomyśle wygrywa. I tyle widzę będą wiedzieli czego chcą

League Of Legends !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...