Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wróżby Starszej Pani

4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się dowiedziec czy jej wróżby maja wpływ na ulepszanie przedmiotów? Jeżeli nie to po co są ?

Z góry dzięki.

Opublikowano

Wg. mnie to TAK, na "wielkim szczęściu" o wiele większe prawdopodobieństwo, że ulepszysz przedmiot... Więc jak chcesz coś ulepszyć to najpierw sprawdź szczęście

Opublikowano

Przepowiedzenie szczęścia (dobra przepowiednia zwiększa tobie drop yang o 10%), raz na 1 dzień można zapytać.

z wiki metin2

1388363882-U262029.png
Opublikowano

jak się zapytasz i da ci wielkie szczescie to po przeniesieniu sie na inna mape pisze 10%drop yang nie wiem czy nadal tak jest?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem nic nie dają te wróżby, próbowałem wiele razy i nie odczuwałem różnicy.

Słyszałem, że jest więcej % na drop gdy ma się szczęście ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Moim zdaniem nic nie dają te wróżby, próbowałem wiele razy i nie odczuwałem różnicy.

Słyszałem, że jest więcej % na drop gdy ma się szczęście ;)

I tak własnie jest :) . 10% bodajże :).

Nie chce udawać modka, ale temat chyba można zamknąć :D

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Co do ulepszania nie mają żadnego wpływu, jedynie co daje to większy drop yang a ile % ? Przejdź na inna mapę i ci będzie pisać w oknie chatu :)

imetin_logo.png

Opublikowano

Przepowiedzenie szczęścia (dobra przepowiednia zwiększa tobie drop yang o 10%), raz na 1 dzień można zapytać.

z wiki metin2

Poco dalej spamować jest napisane od Antix nawet ja dam cytat z metin2 wiki

• Przepowiedzenie szczęścia (dobra przepowiednia zwiększa tobie drop yang o 10%), raz na 1 dzień można zapytać.

7138509900_1434192442.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...