Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ps3]Pytanie Ps3

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;] Mam pytanie .

Nie wiedziałem gdzie to napisać no ale .

Co się bardziej opłaca kupić i dlaczego . Ps3 czy xbox360 .

Wiem że na xbox trzeba płacić przez neta . Co ma lepszą grafikę na co jest więcej gier i czy są tańcze na ps lub xbox ? Jeśli ktoś mógłby to niech opisze mi tutaj ;)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Ehh, kurde. Poszukałbyś trochę bo już wiele razy poruszany był ten temat.

Ok. Według mnie bardziej się opłaca PS3 ponieważ zazwyczaj jakaś gra w zestawie ; ) Lepszą grafikę ma PS3 choć nie zawsze. Trudno jest określić na co jest najwięcej gier.

Gry na PS Store są tanie.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Grafika jest porównywalna, nie zawsze wygląda tak samo w obu przypadkach, niby xbox ma lepszy wbudowany sprzęt ale można spekulować czy grafika jest lepsza, było wiele porównań gier na obu konsolach i nie raz na ps3 było można cieszyć się lepszą grafiką.

Gier na obie platformy jest praktycznie tylko samo, nie wliczając gier typu exclusive.

Ceny są identyczne i to w przypadku płyt jak i gier za pośrednictwem PSN czy XBL.

Sprawdź który pad będzie leżał lepiej Ci w dłoni bo to podstawa w komfortowym graniu.

Głos na PS3

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...