Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking I Problem ! Help Me!

LubiszToSuko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otoz ustawilem bota wszystko ok luzik smiga , nawet dla proby czy zrobi repota dalem return scrola i w DW zrobil repota zaszedl na spota i bocil :) ok to byla 1 w nocy poszlem pewny siebie ze boci spac...a tu buum 5 rano WC wzywa :D patrze a bot wbil tylko 9% o_O (42lvl gap-0) i stoi w DW i stoi i nie robi repota, przyzywam go "End"i nie moge go ani wlonczyc ani wylonczyc ,,, klikam Stop Boting to nie reaguej ,, wgl nie robi repotow .... co jest grane ?? moze mi ktos pomoc ?? dam 5* mam juz taki problem od dawna ...

jesli ktos ma jakies pytania albo wie co zrobic prosze pisac jestem 20/24h na 7/7 na mpcforum :):) ( a przynajmniej sie staram):)

beztytuuzpd.png
Opublikowano

W prawym dolnym rogu na czerwono powinno tam pisać, coś w stylu, "bot utracił kontakt z serwerem, albo inny użytkownik wszedł na to konto, spróbuj się zalogować jeszcze raz". Też tak często miałem

@Edit: Takie jeszcze subiektywne spostrzeżenie, wg mnie w DW to się najczęściej dzieje, bocę trzema botami, Jangan, DH, Hotan i tylko ten z DH cały czas pada, nie wiem czy miasto ma jakieś znaczenie, ale proponuję zamiast DW ustawić np Samarkand i tam expić

Opublikowano

hmmmm no fakt fakt boce na tym samym koncie z kumplem i nam obydwum sie cos pieprzy :D hehe to juz wiadome ... ale inny kumpel boci w domu na 1 IP 2 charami na 1 koncie i nic mu nei jest ....

hmmmm wlasnie nie wiem zastanowie sie :) a jeszcze jedno pytanie jak zrobic konto na srokingu bo cos tam trzeba wpisac reffer co to jest do jasnej cholery ?? O_O

thx ;P i pozdro ;P

beztytuuzpd.png
Opublikowano

ja też tak miałem jak ty to tylko bot zerwał kontak ze servem to sie tylko raz kiedyś zdaża

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

reffer to jest jak zakladasz konto mozesz wpisac tam nazwe uzytkownika jakiegos uzytkujacego srokinga i on za to dostanie t punkty co sa potrzebne zeby np skill helper albo quest helper dzialal

Opublikowano

aaaaaaaaaaaaaaaaha dzieki ci bracie dzieki ;P jestes wielki nie wiem jak sie daje 5* ale tobie bym dal... powiedz jak i czy sie da to ci Dymek89 dam :D:D hehe :)

pozdro :)

Edit: dupa zbita wyskakuje jakies reldy user " dupa zbita a tak sie cieszylem :(

beztytuuzpd.png
Opublikowano

mam problem z srokingem a rzecz w tym ze lata i wali kika mobow naraz nie zdarzy zabic 1 a wali nastepnego

Giant jak sie resuje to szuka innych mobow a jak sie wszystkie skacza w poblizu to dopieru go wali pokazyje sie inny mop gg zostawia i wali tamtego :huh: i tak caly czas

pomuzcie mi :rolleyes:

Opublikowano

@UP/LubiszToSuko ( tekst z "Job" ? )

Slyszalem , ze na stronce napisali aby nie uruchamiac srokinga przez loadera ( testosterone ) .

Sproboj przez Miniloadera / HardModa . Albo "Start Game" w bocie .

20358.gif
Opublikowano

SZEF xP : hmmm tak tekst z "Job " :D:D Luuuuuubisz to Suko ;d;d

hehe no ale nie mam tych owych rzeczy a po 2 moim kumplom prez loadera dziala ale juz wyjasnilo sie o co kaman ... bocilem na tym samym koncie co kumpel na raz ;d

wiec mozna zamknac temat :D

pozdro

beztytuuzpd.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...