Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3][Q] Playstation network rejestracja

KingSP1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak kto wie przy tworzeniu nowego konta do usługi playstatiom network można wybrać narodowść i zależnie od tego jaką wybierzemy będziemy mieli dostępne inne materiały w playstation store. Moje pytanie Brzmi:

Jaki kraj polecacie do rejestracji konta i chodzi mi głównie o najwięcej dem (Szczególne o battlefield 3 jeżeli jest gdzieś)

Opublikowano

Dla mnie podstawa to konto PL, choć wiadomo że wcześniej pozycje ukazują się na USA

Ja proponuje zrobić tak, główne konto PL i jako dodatkowe konto USA, sam tak mam i jest git, na USA jest zawsze trochę szybciej niż na UE sklepach i czasem zdarzy się że jest więcej demek

Dema BF3 nie ma, była beta na multi ale już się zakończyła

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Mój sąsiad ma trzy - Polskie, Japońskie, Amerykańskie. Spytałem go, dlaczego Japońskie... to odpowiedział, że jest dużo pełnych wersji za free.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

UP, też o tym słyszałem i też robiłem specjalnie konto JPN, nie wiem czy coś się zmieniło ale jeszcze kilka tygodni temu sklepik stał w miejscu od czasów ataków na Sony, jeśli co się tam ruszyło to sorry ;)

Ja tam nic darmowego nie widziałem, niby pobierałem jakieś Street Fightery bo pisało że free a po instalacji okazało że to zwykłe demo, z ciekawości dziś odpalę JPN jak będę grał w RDR

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...