Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium

Rissu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Wiem ze ten temat byl 100x bo czytalem lecz mam takie pytanie:Czy ze strony minecraft.net mozna kupic premium przez przelew pocztowy?Jak tak to czy ktos moglby mi to wytlumaczyc krok po kroku gdzie te dane sa itp.Wiem ze na kontagier , allegro mozna lecz chcialbym miec 100 % pewnosci na swoje konto ze mi nie zbanują.

Z Gory Dzieki Za Pomoc

Rissu

Opublikowano

z kontagier nie zbanują. Z allegro tez. Sam kupilem za 35 zl , po co przeplacac? -.- Ta gra nie jest wiecej warta, kup z allegro .

@down

zeby nie piracic i miec zajebistego skina pasującego do mojego nicku, inaczej by mój nick nie miał sensu w MC.

Pisałem że więcej niż 35 zł bym nie dał, bo wg mnie nie jest takiej ceny warta.

I nie pierdol że jest najwięcej kradzieży skoro ci kurwa nie zbanowali żadnego konta , nawet gdyby zablokowali to trzeba sie wczytac w tresc i jesli tam nie ma wzmianki o tym, ze kod jest bezpieczny to sie nie kupuje, a jesli jest, to wtedy kiedy zbanuja, zglasza sie sprzedawce

Opublikowano

@up

Gra nie jest warta?

Po Co kupywałeś?

@top

z Allegro jest najwięcej kradzieży więc polecam ci na KontaGier.pl

Sam tam kupywałem, żadnych problemów ;)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

No wlasnie o to mi chodzi.Jakim sposobem z tych wymienionych tam to jest przelew przez poczte ?::P

Zeby nie robic offtopy to na kontagier jest za 99,90 tylko ?? Czy nie umiem szukac ?:P

Opublikowano

ja kupywalem w lato za 44.90 na konta gier i sie ciesze z zakupu :D

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

NIE KUPUJ NA ALLEGRO!

Polecam kontagier.pl,fabrykakluczy.pl i jeszcze jakaś była ale najlepiej kup na minecraft.net tylko po premierze to drogo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...