Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Metin 2

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA CZYTAC

DOSZLY DO MNIE NA GG SLUCHY IZ ZANIEDBUJE DZIAL A TEN TEMAT TO JEDEN WIELKI SHIT... JESLI KOMUS COS NIE PASUJE TO NIECH ZGOLSI TO DO ADMINA... TO ON JEST TU SZEFEM.. JA SAM NIE ZREZYGNUJE BO NIE MAM POWODU..

PISZE W TYM DZIALE PONIEWAZ OSOBY PISZACE WSPOMINALY NAJBARDZIEJ O TYM TEMACIE.. WIEC JESLI TO CZYTACIE MAM WAS W DUPIE

sorry za slowa ale mnie to juz wkurza

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
Lol mike ten dział kiedyś był tak wielce czytany nie wiem czemu się tak zbulwersowałeś ??że ktoś napisał że zaniedbujesz dział??

Sam posiadam już dużo cheatów do metina 2 ale nie opłaca mi się ich tu umiesczać

chodzi mi oto iz czlowiek zarzucal mi iz ze to przeze mnie dzial nie posiada haxow... oczywiscie nie potrfie znalesc w 100% czystego haxa dlatego nie daje... i niektorzy mowia ze gdyby oni byli modami dzial by mial sporo haxow..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
Lol mike ten dział kiedyś był tak wielce czytany nie wiem czemu się tak zbulwersowałeś ??że ktoś napisał że zaniedbujesz dział??

Sam posiadam już dużo cheatów do metina 2 ale nie opłaca mi się ich tu umiesczać

to jak jestes szczesliwym posiadaczem cheatow to czemu ich tutaj nie dasz?? a moze nie ma zadnych cheatow a to co mowisz jest wyssane z palca chyba ze mowisz o sh tylko hahahahha

MMORPG=Monotonna Masówka Oparta na Rozwijaniu Postaci Godzinami

Obyś dostał zawsze To, na co zasłużyłeś.

bot369_userbar_226.gif6132.gif

6081.png20724.png

4769.jpg18706.png

• Dodaj nową pozycję...