Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Próbuję instalować a tu wyskakuje mi że duplikat cd-keya.

MatiMTPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wyszła nowa część Cod MW:3 ale ja w dwójke nie grałem więc idę do sklepu kupuję grę

i próbuję instalować a tu wyskakuje mi że duplikat cd-keya no więc ide do sklepu, chce oddać lub wymienić,

pokazuje paragon a ci nie chcą się zgodzić. Piszę do Steam Support (oczywiście po angielsku) przesyłam zdjęcia

paragonu i cd-keya z prośbą o zrestartowanie. A ci... nie chcą się zgodzić.

Może jakoś Steama da się przy instalacji minąć?

Bo nie mam pomysłu, a nie chce kupować drugiego cd-keya

Proszę o jakąś radę, no bo kupiłem grę i jedynie na pudełko patrzeć mogę...

Opublikowano

Jeśli niedawno zakupiłeś nową detaliczną grę, która potrzebuje aktywacja na Steam'ie i wyskakuje ci błąd o "Duplikacji CD-Key'a", musisz skontaktować się ze Pomocą Steam, aby CD-key został przeniesiony na twoje konto. Proszę skontaktuj się przez nasz internetowy system obsługi opisany tutaj: ...

Musisz mieć kopię ważnego dowodu zakupu z ciągu ostatnich 90 dni, aby klucz przeniósł się do twojego konta.

Nie akceptujemy dowodu zakupu z aukcji internetowych. Jeśli nie przedstawisz WAŻNEGO dowodu zakupu, Valve nie będzie mogło przetransferować klucza.

Nie resetujemy CD-Keyów, które zostały wyłączone w przypadku naruszenia umowy Abonenta / lub Umowy licencyjnej użytkownika lub zakazane przez VAC za cheat'y.

Cd-key musi być widoczny na zdjęciu / skanie.

Skoro kupiłeś w sklepie i to było mniej niż 3 miesiące temu, to muszą ci wymienić.

Czy to aby nie ściema ?

Co ci odpisali ?

@DOWN: Napisałeś dokładnie, to co ja :D A nie kupił na allegro, bo mówił, że w sklepie :)

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Jeśli było w sklepie kupowane to muszą ci wymienić. MUSZĄ!

A jeśli kupiłeś na allegro to nie odzyskasz niczego.

Jeśli na pewno było to sklepie kupione możesz wytoczyć sprawę na Drodze sądowej.

zv669_sipeantus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...