Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Antivia[PL][Dedyk]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja nie uważam, że to zły czas tylko to jest wina raczej patchera, który nie działa bo wyskakuje error

niektórzy, właśnie czekają na jakąś naprawę czy dodanie klienta ale jak widać nic z tego. .

Opublikowano

Patcher działa dobrze nie wiem co wy pier******* .... próbujcie do róznych klientów wgrać albo kamera 2k11 wgrajcie i wtedy patchujcie... a na serwie gra moze z max 30 osób z tego co widziałem w jinno na chacie z 5 osob pisało...

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Skomentowałeś, bzdury napisałeś to się ciesz.

Ale nie pisz więcej głupot skoro nie grasz na serwerze, bo po prostu niedługo zgłoszę Twoje bezsensowne oskarżenia i offtop'y i dostaniesz odpowiednią nagrodę.

heh prosze bardzo droga wolna zglaszaj co chcesz, gdzie chcesz, kiedy chcesz, gralem ocenilem ale nie pozwole zeby ktos mi ublizal wiec jesli nikt o zdanie CIe nie pyta nie nalezy sie wtracac...

Opublikowano

Serwera nie polecam.

To juz chyba z 10 serwer The i all padly po 2/3tyg...

@Scrat nagrode to ty mozesz dostac za multi konta juz po avku widze ze ty to lipino.

The zawsze pisze ze serwer oplacony na 3miechy+ a tak naprawde nie jest...

Opublikowano

@UP

Dokładnie . Nie dajcie mi się zwieść .

@Serwer

-Został dodany drop Małż ze wszystkich potworów

-Do ulepszania na +7,8,9 są potrzebne same perły

-Dodano 15 misji

-Zwiększono drop Medali Konnych

Opublikowano

Na moją myśl nikt tu nie zagra z powodu niemilych komentarzy o serwerze jest on jednak bardzo interesujący myślę Że zagram za prezke dam 7/10

2ql8tpv.gif

Opublikowano

Dokładnie, nie wszyscy mają ten sam gust , inni wolą 4 Fun inni hardy, ale to nie oznacza, że macie pleć takie bajki na temat serwer, bo serwer jest naprawdę godny uwagi

East, nie dziękuj serwerowi lecz technikowi czyli, The (Maluisek1) to jest jego cała robota i chwała mu za to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...