Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dział Teeworld

Brzydal007

Dodawać?  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto doda? dzia??

• Tak
      7
    • Nie
      7
    • Tak - inne mmo
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

twlogo.png

Recenzja oraz gameplay:

Dostępne hacki:

Wpisujesz na youtube TeeWorlds cheat i jest mnóstwo : )

Opis Gry:

Teeworld - Jest to DARMOWA gra 2D rozgrywana w czasie rzeczywistym, tylko w trybie MULTIPLAYER. Wcielamy się tutaj w zabawną kulkę (przed bitwą możemy ją pomalować i nadać jej imię), która musi walczyć z innymi kulkami. Zależnie od wybranego trybu gry będziemy zdobywali flagi przeciwnika (Capture the Flag), atakowali wroga razem z przyjaciółmi (Team Deathmatch), zabijali wszystko co się rusza (Deathmatch). Jednak to nie koniec. Bowiem autorzy gry dali możliwość fanom tworzenia własnych trybów rozgrywki, dzięki temu, można ścigać się na niebezpiecznym torze, a nawet zagrać w Mario multiplayer. Mamy też do dyspozycji, wbudowany w grę, edytor map. Dzięki niemu ,praktycznie co parę godzin, możemy znaleźć mapę na której jeszcze nie graliśmy. Podczas bitwy można użyć sześciu broni takich jak: laser, pistolet, młot, wyrzutnia rakiet, shootgunr17;a i bardzo silnego, zarazem rzadko spotykanego miecza Ninji. Na początku ilość broni wydaje się zbyt mała, jednak przy tak szybkiej akcji, w zupełności wystarczy. Najważniejsza jednak w tej grze jest lina, dzięki niej dostaniemy się do miejsc teoretycznie nie dostępnych, albo przemieścimy się szybko na drugi koniec mapy.

Strona gry:

http://www.teeworlds.com/

kdq1pt.png

Opublikowano

Ymmm

Całkiem fajnie wygląda ,ale czy sie nie znudzi po jakimś czasie?

ok, jestem na TAK

Dodaj ankiete ^^

Jednak pograłem przed chwilą troche i raczej gierka słaba.Mało ludzi gra i monotonia

Nie

Opublikowano

Gra zawiera w sobie wszystko, co umożliwiło by dodanie jej do działu na mpc po z jednym- ilością graczy.

Nie jestem pewna, czy dział cieszył by się dużym zainteresowaniem. Szczerze powiem ,że jestem zaznajomiona z aktualnymi grami, mimo iż w nie nie gram, wiem, jaką posiadają frekwencję.

Dlatego pozostaję co do tego neutralna- jeżeli dużo osób wypowie się za, będę jak najbardziej na tak.

Opublikowano

Chciałbym dodać że ilość graczy jest spowodowana tym że jest to całkiem nowiutka gierka :)

No nie wiem...

Beta wyszła w 2007 roku.

Ale mam nadzieję że ilość graczy się powiększy, bo na razie nie jest za dobrze...

Polecam :)

Opublikowano

Bardzo fajna gierka. Mila atmosfera, wciąga. Fajnie się przy niej spędza czas. Można się zrelaksować. <3

Na tak.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

watpie zeby tak malo popularna gra mogla zostac zamieszczona na forum, nawet w inne mmo , jestem na nie.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Wy byście chcieli każdą gre na MPC forum

1 raz to na oczy widze a ten filmik nie pobudza mnie do zagrania w tę gre.

Tydzień max i na temat tej gry już by nie było żadnych dyskusji

Nie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Gra troche monotonna, nie jest popularna, mysle, ze nie ma co w ogole dodawac bo malo kto wejdzie (tylko botki co chca miec moda :P )

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Jeżeli nie ma cheatów to nie ma sensu jej dodawać.

Nie..

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...