Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Metin 2

sospon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to uwarzaj zebys za bardzo sie nie wzbogacil bo tak na tym zarobisz ze majatek zbijesz chyba milionerem zostaniesz

a jak wyzywasz innych od noobow to miej podstawy bo to jest karalne obrazanie innych graczy no ale coz wlasnie przez ludzi twojego pokroju to forum sie nie rozwija piszesz ze cos masz ale nie zamiescisz bo bedziesz sprzedawac jestes jak z innych forow zeby miec hacki ( ktorych nie ma ) kup se kąto VIP to bedziesz miec nowy napisz pod nickiem

jak juz sie czyms chwalisz to daj tego przyklad kazdy moze byc mocny w gebie tylko zeby mial jeszcze argumenty a nie sliwki na wierzbie wygadujesz ( sry za bledy brak czasu)

MMORPG=Monotonna Masówka Oparta na Rozwijaniu Postaci Godzinami

Obyś dostał zawsze To, na co zasłużyłeś.

bot369_userbar_226.gif6132.gif

6081.png20724.png

4769.jpg18706.png

Opublikowano

dobra chlopacy koniec klotni bo sie warny posypia..

jesli ktos teraz napisze cos na temat tej klotni automatycznie bok na 3 dni rozumiemy sie ?

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Heh mike_2006 chyba powinieneś zajrzeć do słownika bo masz tu posadkę a popatrz jak ty piszesz

Ja najwyraźniej kończę grać w metina więc chyba dam te cheaty z mojej dobrej woli

Sopson wykupiłem vipa a nawet jak tak to nie z polskiego forum i mogę dać przykład itp ale po co i argumentów mam sporo

sopson było napisać wyraźniej

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

Mam speed hacka dam go za 200 tys yang.Bedzie dlugo dzialal bo wczoraj byl nowy patch i dziala bez zarzutów w hacku jest teleport hack i speed hack yangi na serie Monastyr.Pisac na gg 8346485

Opublikowano

Wyjaśniłem już tą sprawę z pumbayo kupił ten cheat na allegro i chyba bez wiedzy autora zobaczymy co odpisze mi autor cheata i co zrobi z tym że ktoś może sprzedaje ten cheat bez wiedzy autora

Długo nie będzie działał ale ja mam inne co będa dalej działać najprawdopodobniej ten cheat przestanie działać 26

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

• Dodaj nową pozycję...