Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krysteko15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam problem z hackami czemu nie działają mi hack:((( Spróbowalem z 15 możliwych działających hacków na cf eu i żaden nie działa :(( Wczoraj miałem formata i nie wiem czy coś nie mam zainstalowane czy co;[ Proszę o pomoc z góry dziękuje. Bedą + za każdą odpowiedź. Dziękuje

Opublikowano

Podpinam się do tematu, na mpgh w publikacji cheata pisze co trzeba mieć i zawsze to instaluje i nic.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

doinstaluj to

http://www.dobreprogramy.pl/DirectX,Program,Windows,12667.html

teraz powinno chodzic zapewne masz inna wersje directX a to jest osobna nakladka na inne wiec te stare directXy ci z0staja a to CI to zaaktualizuje. Pozdrawiam

Opublikowano

Hack na NA nie działa;/ nic nie działa, a po 2 ;d nie gram w cf na a nie chce mi się pobierac;/ nie wiem co mam zrobić ;((!

P.S Nie zamykać tematu dopoki ktoś nie pomoże.

Opublikowano

źle odpalasz - wklejasz do katalogu gry

innego wytłumaczenia na dzień dzisiejszy nie mam, a też "na oko" ocenić w czym problem nie mogę ;/

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Przed formatem tak działały... wszystkie możliwe, oraz miałem sposób ( program ) Że stare haki np. Z przed 2 lat były juz detected to mi działały każdy hack jaki był detected mi działał...: ( A tera Dup* za przeproszeniem żaden:(

Opublikowano

Przed formatem tak działały... wszystkie możliwe, oraz miałem sposób ( program ) Że stare haki np. Z przed 2 lat były juz detected to mi działały każdy hack jaki był detected mi działał...: ( A tera Dup* za przeproszeniem żaden:(

Program, jak program, kiedyś traci swoją użyteczność, a w przypadku gier online, przy update producenci gier nadają w nich zabezpieczenia przed takimi właśnie programami.

"Alea iacta est!"

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...