MrCzemuJa Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam. Postanowiłem zrobic sobie 5 znajomych (to nie dużo, a premka 1miech się przyda), ale jakoś mi chyba nie wyszło. Piszę, że te 5 znajomych zaliczyło, a premki nie widać. Dlaczego ? Czy mam poczekać kilka dni czy po prostu zrobić jeszcze kilka kont ? Dzięki Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite. Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214 Odnośnik do komentarza
-_-NAZZZ-_- Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 napisz do supportu Odnośnik do komentarza
Janusz. Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @up nie prawda nagrode bp daje a nie sama z siebie idzie tak jak np kupny na naprawe poczekaj pare dni @edit zapomnialem dodac ze jeszcze sprawdzaja ip ale sekhment juz to napisal Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dodam że jeśli sam je robiłes z tego samego ip to o premium możesz sobie tylko pomarzyć. Dostaniesz tyko te bonusy od sztuki . Brak prefixu. Odnośnik do komentarza
MrCzemuJa Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Dostałem. Temat do zamknięcia //cls Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite. Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.