Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem Z Gra

szatan123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Seima mam problem gdyz strzelajac ogniem ciagłym (cały magazynek:D) laguje bron tak na 1 sec (cacija sie gra) co zrobic za pomoc 5

Opublikowano

człowieku poco strzelasz ciągłym ?? tylko ammo tracisz a i tak nie trafiasz -_-'' lagg na 1 sec, a potem możesz grac normalnie ? możne po prostu strzelaj do 1-2 ammo w magazynku i lecisz dalej

Opublikowano

Też tak miałem, ale na słabym kompie. Teraz mam o wiele mocniejszego i problem znikł.

Przestaw sobie na tryb 1/3 bullets i klikaj cały czas LPM. Strzelasz szybko - lagów nie ma.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

albo na single fire mode strzelasz celniej :D albo znam niezawodne wyjscie z tej sytuacji :D Sniper :D

Opublikowano

Bardziej internet.... komp 5Gh proceros 4gb ram karta graficzna GeForce 9600 GT

a moze net to jest to... mam 256KB/s

ale z 2 strony to nie moze byc to bo kolega mam 1MB to tez sie mu tnie tak samo... i kompa tez ma dobrego

aha i kurde teraz cały czas disconect;/ gram chwile normalnie i nagle wyłancza sie gra..

Opublikowano

oh rly? a może to coś z dyskiem? Bo wiesz, jeśli nie masz 10TB to nic sobie nie pograsz... Niestety, life is brutal :/

Seima mam problem gdyz strzelajac ogniem ciagłym (cały magazynek:D) laguje bron tak na 1 sec (cacija sie gra) co zrobic za pomoc 5

Sprecyzuj, i wytłumacz to słówko.

omfg.png
Opublikowano

Jasne, że 10TB. To standard w dzisiejszych czasach... Byś się wstydził, tylko 500GB o_0???

A ten internet to prędkość pobierania wynosi 256kb/s czy to taka "opcja"?

Po prostu nie strzelaj ogniem ciągłym, kup sobie M4 i graj tym... :P

omfg.png
Opublikowano

No ale za cholere nie wiem co to jest to TB:D

Nie sredkosc pobierania wynosi 24/5 kb/s ( poprostu jak sie łoncze z netem to wyskakuje okienko ze "połaczono 256kb/s) xD

Mam M4 :D

A mógłbys jeszcze doradzic w sptawie disconect server?? bo mam co dziwle nieraz nawet mapki jednej nie zagram

Opublikowano

ja pierdziele, 256 o_0 myślałem, że to już dawno wycofali...

@2x Down

Twój post to też spam, to że ten dział nie ma moderatora nie znaczy że możesz się w niego bawić...

omfg.png
Opublikowano

dobra fajnie masz laggi przez neta i poco wy to komentujecie jeszcze w ogóle ... omg <żeby znowu nie urazić pana OMFG>

proszę o zamkniecie tematu jest tylko nie potrzebny spam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...