Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie mam Expic ?

Ra-_-v-_-ix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, na razie nie wychodzi global po polsku...

Na stronie, którą podałeś jest także forum z dostępem do tematów bez rejestracji <ehh>

Lineage 2 F2P "wychodzi" 30 listopada po ANGIELSKU!

Dopiero w późniejszym czasie gra zostanie ZLOKALIZOWANA na język polski.

Pozdrawiam

24764889.png

Zamknęli mi serwery do Fify 10...

Dzikimati1972.png

bitwalineage2ryspz4.png

Opublikowano

Gdzie expić ?

Od 0 lvl to poprostu leć po całej tej wyspie :) Wolfy , Golemy , Orci wszystko tam bij :P Potem na Lizadry tak 16 lvl

BaRteKbrk.png

ZBIERAM +

Opublikowano

Po drugie 3 minuty w Google :

1-20 Wioska startowa i okolice.

20-26 - okolice Dion, dobry spoil + manor (oczka mają x2hp co daje 2 razy więcej expa, ogólnie okolica łatwa i przyjemna, można solować)

26-32 - Forgotten Temple (tp z Gludin, moby x2, jak chcemy tam efektywnie grać solo to dobrze mieć jakieś buffki lub party, dobry manor bo za moby dostajemy 2x więcej nasion niż normalnie)

32-40 - Ant Nest (tp z Gludio, część mobów x2, jest jeden fajny spocik [jak będę miał czas to wrzucę screena], gdzie moby szybko się respawnują, ja z Quną tutaj błyskawicznie lvlowałem, dobrze mieć buffki)

40-45 - Alligator Island (fajny teren, chyba niezły spoil [CBP o ile pamiętam], dość łatwy mimo mobów x2)

45-52 - okolice Ivory Tower aka Forest of Evil (w skrócie - łatwo, szybko i przyjemnie)

52-56 - Archaic Laboratory (tp ze Schuttgart do Pavel Ruins, duże skupisko mobów), Cemetery lub Outlaw Forest (tp z Oren, dość łatwe mobki, dużo skrzynek dla kluczy grade 4&5, dobrze mieć buffki, aczkolwiek herby też się znajdą)

56-60 - Cemetery ("na siłę" można tam dziobać expa powolutku), Forsaken Plains(możliwość gry solo) lub Dimensional Rift (min. 2 os. party).

60+ - LoA (tylko party), Forbidden Gateway(można solo), Dimensional Rift (min. 2 os. party)

70+ - okolice Goddard & WoA (możliwość solo) , FoG, Varka Silenos Outpost, Ketra Orc Outpost, IT(party) ... generalnie do wyboru do koloru.

24764889.png

Zamknęli mi serwery do Fify 10...

Dzikimati1972.png

bitwalineage2ryspz4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...