Scre3n Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A więc za co sie dostaje punkty do rozwijania umiejetnosci? Odnośnik do komentarza
AdiBrD Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 co 2 levele dostajesz 1 punkt. edit# poszperaj na forum na temat zaciec pb itd. Odnośnik do komentarza
Scre3n Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 a mam jeszcze jeden problem gdy sie wczytuje na server to sie gra zacina a czasami wbije do gry i ownie :P pomocyy pls Odnośnik do komentarza
MasterComputer Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ustaw w BFH jakość na niską lub średnią powinno pomóc i co to jest ownie ?! Odnośnik do komentarza
caltoro Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Owni prawdopodobnie chodzi mu że ciśnie :P i pro jest w grze Odnośnik do komentarza
Suffi_PL Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 a mam jeszcze jeden problem gdy sie wczytuje na server to sie gra zacina a czasami wbije do gry i ownie :P pomocyy pls Dokładnie to w jakim momencie Ci się zacina? Gdy znajdzie Ci serwer, szuka go czy podczas ładowania mapy? "No bird soars too high, if he soars with his own wings" Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Dokładnie to w jakim momencie Ci się zacina? Gdy znajdzie Ci serwer, szuka go czy podczas ładowania mapy? Jeszcze nie spotkałem się z przypadkiem, aby komuś zacinała się gra podczas ładowania/szukania serwera. Jeżeli już, to po prostu wina marnego komputera i nic się z tym nie poradzi. No chyba, że ktoś zrobiłby na nim czystkę, czy kupił lepsze podzespoły Odnośnik do komentarza
Scre3n Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 aha do zamknięcia I love mpc!!! :P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.