KapuSciany Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mam problem przed patchem z 22 grałem w bf3 normalnie a teraz pisze na game manager loading level w grze czarny ekran czekam chwile i tylko głosy z gry słysze i dalej czarny ekran aktualizowalem pb oraz aktualizowalem sterowniki. Odnośnik do komentarza
Bleach Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 mam dokładnie ten sam problem co ty. Czytałem w necie że trzeba wgrać najnowsze sterowniki do karty graficznej. Tak się składa że mam najnowsze i tak mi nie działa... Karta: GTX 560 Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce. Odnośnik do komentarza
KapuSciany Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Właśnie też zaktualizowałem Odnośnik do komentarza
PanTenorek Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Czy macie spolszczoną gre??? Odnośnik do komentarza
Bleach Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ja mam spolszczoną ale co to ma do znaczenia? EDIT: widzę że jest nas więcej...: http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654775427735341/1/ Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce. Odnośnik do komentarza
KapuSciany Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ale jak że osobno spolszczenie wgrywałem jeśli tak to nie ale jeśli chodzi czy mam zmieniony język w grze na polski to tak :P @up czyli co mam zrobić ja jestem słaby z anglika i czy pomogło to jeśli tak zobiłeś? Odnośnik do komentarza
caltoro Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Dołączam się , nie po to kupowałem BF3 , żeby znów grać w BadCompany 2 tera :P Jak ktoś rozwiązał ten problem proszę o odp , oczywiście będzie lajk jak zadziała Odnośnik do komentarza
Bleach Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Trzeba czekać aż panowie z DICE ruszą swoją dupę i naprawią to... Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce. Odnośnik do komentarza
Kaix Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 mam dokladnie to samo.. Przed tym patchem niczego tekiego nie mialem. No coz... czekajmy na patcha kolejnego -,- Jetz / FA1L Odnośnik do komentarza
KapuSciany Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A kiedy to może zostać naprawione bo mnie to denerwuje kupowałem gre to chc sobie pograć logicznr :/ Odnośnik do komentarza
KapuSciany Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Dałem napraw instalacje i pomogło !!!! Odnośnik do komentarza
Kaix Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 @up gdzie znalazles taka opcje ? Jetz / FA1L Odnośnik do komentarza
Utenios Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Nie jestem pewien ale taka opcja może istnieć w oknie odinstalacji gry. Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma > RAM: 2GB DDR3 Grafika: HD Radeon 4870 1GB Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W MOBO: Asrock N68C-S UCC Odnośnik do komentarza
caltoro Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 @up gdzie znalazles taka opcje ? w origin kliknij prawym na BF3 i tam masz "Napraw instalacje" , mi to nie pomogło robiłem z 2 razy i kicha Odnośnik do komentarza
Bleach Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jeśli jeszcze macie ten problem to musicie wejść w uruchom, regedit i zmienić wszystkie pl_PL na podstawową wersje języka gry. Moją podstawową wersją był rosyjski kiedy zmieniłem all na ru_RU gra już działa. Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.