Easy. Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Siema . Mam problem z grą jak wejdę i zaczynam chodzic postacią to wszystko się tnie i procek ma 100% wie ktos co to moze być :P Dam limit lajków !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Masz sterowniki? Jakiego masz kompa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Covver Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tak jak napisałeś w dziale Minecraft.Na pewno masz złe sterowniki/karte graficzną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockets Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 I jaki system? Mozesz wlaczyc config i zmniejszyc sobie grafike i windows mode polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tu masz płyte gł : http://pl.msi.com/pr...iver&os=XP%2032 Jak jeszcze coś chcesz pisz @ Covve Powiem tyle karta graf dobra bo na starej płycie wszytko pieknie grało i metin i minecraft tylko miałem 512 mb ramu i sie cieło minecraft'a teraz mam 2 gb :P więc to napewno sterowniki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antix Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Moze sp3 pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Co by on miał dać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 @Reffffff RAID juz jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 @reff wszystkie stery pobrane :P Tylko do muzy jeszcze nie mam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoftUser.pl Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 ty masz troche lepszy komp od mojego bo mam 1.81 GHz procka i 1,5gb ramu i mam SP3 i mi chodzi bez problemu Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje. Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy. I love Rock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Spróbuj go przeczyścić, czasem tak jest, że jak jest zakurzony to procek gorzej chodzi i dlatego masz 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Czyściłem go wszystkim co mam Teraz metin działa tylko jak gram to migaja paski jak jakis stary film a w minecraft to dalej sa te paski od czasu do czasu albo widze wszystkie jaskinie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula™ Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 ściągnij game booster Dobry program. Sam go nie używam bo nie mam takiej potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 @Up Co on mi da takiego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukandeR Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Spr jeszcze raz czy masz poprawne sterowniki do kompa zrób aktualizacje. Pousuwaj zbędne pliki/programy z dysku gdzie masz windowsa. Ustaw sobie konfing metka bez cieni itp zawsze coś zmniejszy, wyłącz zbędne programy. Members | ProUser | Postmaker | Postwriter | Wojownik Duszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.