Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mialo Byc 2000% Expa I 2000% Dropu ...

pr0nup

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No wielkie dzieki za pomoc. A pro po ja nie siedze pół godziny nad postem tak jak Ty mistrzu

Ja nie siedzę 30 min nad postem,ja piszę posta,patrzę na błędy i je poprawiam,ale żeby pisać błędy na forum gdzie je podświetla trzeba być już neo...

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

neo to jestes ty jezeli spedasz zycie na poprawianiu postow na jakiejs tam stronie internetowej. kogo to obchodzi ze ktos napisze "idź stąd" a ktos inny "idz stad"? Jedynie to ze ci na forum bledow nie podkresla:))

Budowniczy
Opublikowano

Ja slyszalem od Germanow, ze reset bedzie o 12.20 1.08.2009 i wtedy przez tydzien ma byc exp 2k i drop 2k, ale nie wiem ile w tym prawdy.Slyszalem tez, ze konta ktore obecnie sa pozostana, ale mi to wisi bo i tak gram 4fun;]...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Opublikowano
Centralnie... drop to mógłby być choćby jak kiedyś na s3 i s2 i yangów... Bo itemów praktycznie 0 dropi, kasy też strasznie mało... Zjebali ten serv na maxa... Skille na g ciężko wbić będzie, a na P to już wogóle...

Ciężko?!Lol!Jak można wbić w jeden dzień all skille na P.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano
neo to jestes ty jezeli spedasz zycie na poprawianiu postow na jakiejs tam stronie internetowej. kogo to obchodzi ze ktos napisze "idź stąd" a ktos inny "idz stad"? Jedynie to ze ci na forum bledow nie podkresla:))

Jak ty ciężko myślisz...napisze że poprawiam posty to ty już że całe życie to robię...czytanie ze zrozumieniem.

Opublikowano
Ja slyszalem od Germanow, ze reset bedzie o 12.20 1.08.2009 i wtedy przez tydzien ma byc exp 2k i drop 2k, ale nie wiem ile w tym prawdy.Slyszalem tez, ze konta ktore obecnie sa pozostana, ale mi to wisi bo i tak gram 4fun;]...

tego dnia i o tej godzienie pekinskiego czasu to maja podobno dac te pelry i kd za free, wiec juz nie wiem w co wiezyc kazdy pisze co innego

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

jak konta pozostaną to o ile cofną ?? czy postacie pousuwają??

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Administracje tego serwera można pozwać do sądu za uiszczanie opłat na nielegalnym prywatnym serwerze. Dodając, że jeszcze chcą opłaty sa różne bonusy i jest to prywatny to poszliby siedzieć na dobre 10-20lat.

Budowniczy
Opublikowano

Jezeli juz IS dziala, to to nie jest zadna beta, bo jak ktos teraz kupi i skasuja mu konta to co:P, widocznie serv sie zmienil i teraz tak to juz wyglada...Aha i nie ma co plakac na ceny, bo sa zajefajne, kupilem dzis magneta +6 za 17kk, a nie 200kk jak kiedys, a jak ktos troche sie zastanowi to zobaczy, ze teraz drop kasy jest naprawde o wiele wiele wiekszy i perly po 20kk to 1h grania...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Zpmt2 s.2

lv.76

Opublikowano

ale jak zbonujesz itemy?? a to najwazniejsze tak zbonowalo sie eq all 2k pz imiales te 16k pz i mozna bylo expic a teraz co? 8k pz to nawet pvp niema sensu jak zginiesz na 1 skil ... porazka no ale co zrobic

Nie masz co robić a chcesz zająć czas? http://e-sim.org/lan.124862/ polecam !

Opublikowano

zal mi was ja latam z stalką +9 smoczymi nożami +8{jutro moze sie uda do +9] kasy w 3 dupy 85kk poszukuje małży do tarczy +9

ninja dagger longjuyt2 s1 kase zbieram za pomoca monety zamiast 50k dropi 200k pozdro

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano

nie gram w to gówno czekam aż ceny spadną, a spadną napewno

The past has gone

Budowniczy
Opublikowano

Ja bym radzil teraz grac, bo ceny itemow sa niskie np. Nimfy i Magnetyki +6 nie sa drozsze niz 20kk, a boga 100kk, a za jakis czas bedzie tak jak wczesniej, byle co 800kk...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Zpmt2 s.2

lv.76

Opublikowano

fajnie ze is dziala ale nie free tylko za real kase ;/ np 10 euro za kd speeda bez przesady :/ sie robi kurde taki chinski global

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...