trololo323 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Gdzie dropić szkaty blasku księżyca na 50lvl z 2xdrop 411 defa fms 41% aura m10 berek m9 ku do m10 2 pamiatki do oddania buff 30% 12.3k hp !Pisać jak chcecie dodatkowe info militar oczywiscie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czemu123456 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 po pierwsze szkaty nie dropia teraz po drugie preedzej mogles tutaj info napisac a nie ze z 20 osoba z osobna pisac wiecej szczegolow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trololo323 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 będą dropić w niedziele więc japka po co więcej info ? wystarczy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czemu123456 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 będą dropić w niedziele więc japka po co więcej info ? wystarczy to japa gadaj do swych kumpli jesli ci pozwlaja noobie pisze noobie bo sie pytasz czyli nie wiesz nic a to nooby nie wiedza nic nie napisales czy fms +9 i ie ew eq masz na krytyki regenracji hp itp itd oraz jak z biologiem jest ] do niedzieli to ty mzoesz umrzec to tak samo jak ja sie zapytam co bedzie za rok noobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Żaby przed DT, drewna w świątyni, metki 55, v1/v2. Dt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trololo323 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 japa gadaj do swych kumpli jesli ci pozwlaja noobie pisze noobie bo sie pytasz czyli nie wiesz nic a to nooby nie wiedza nic nie napisales czy fms +9 i ie ew eq masz na krytyki regenracji hp itp itd oraz jak z biologiem jest ] do niedzieli to ty mzoesz umrzec to tak samo jak ja sie zapytam co bedzie za rok noobie Chłopak z ulicy widać ! Synek JP aka mam 9 lat i mam na imię Agatka Napinka przez net nic ci nie da A co myślisz o trudnym lochu daje tam rade w komnacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czemu123456 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Chłopak z ulicy widać ! Synek JP aka mam 9 lat i mam na imię Agatka Napinka przez net nic ci nie da A co myślisz o trudnym lochu daje tam rade w komnacie noobie to ty z tekstem o japie wiec ty napinka i ty noobem jestes bo nie wiesz gdzie dropic buahah.do tego sie pisze czy z 2 razy dropem czy nie i to c oszybciej napisalem lecz ty nie napisales szczegolow wiecej o ktore prosilem.z biologiem juz widze o do niedzieli postaraj sie noobku oddac pamitki i dojdzie ci delf i dasz rade w v1 dropic na szponiakach komnata przed ostatnia w v1.mi tam lecialo ale z 2 razy dropem z 30 szkat w jakies 45 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 wokół świątyni / v1 / v2 / DT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Trudny loch małp to też dobry wybór, przy x2 dropie możesz jeszcze kamyk duchowy dropnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.