Lukas112.1999 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam was kiedy weszła wersja 1.0.0 permissionsEx jest juz bezuzyteczne prosze o podanie mi pluginu ktory to zastapi mi permissionsEx w wersji 1.0.0 prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.vXv.*DeRrD Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Możesz to zastąpić pluginami : Permissions, PermissionsPlus Ja w 1.0.0 z nich korzystam i jakoś działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doseq Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 http://forums.bukkit.org/threads/inactive-admn-info-permissions-v2-1-continuing-the-legacy.1403/ za duża sygna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunner Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jak nie działa, u mnie wszystko pięknie chodzi Daj LOG z konsoli to może pomogę (najnowsza wersja PEX) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.