Kulik6445 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam mam tibia auto pod 9.31 i mnie niedziała Win 7 64 bit Zainstalowałem tibie auto i phyton i nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaterchater Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Użyj tego fixa: Rozpakujesz, klikasz prawym-> Scal-> OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninja2631 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A jak nadal Ci nie działa, graj w Tibie bez żadnych wspomagaczy, uwierz mi, że jak będziesz tak grał i coś osiągniesz, to jest dopiero radość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulik6445 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 wziołem scal i nic po prostu nie widzi postaci mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaterchater Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tibię i Tibiaauto uruchom ze zgodnością Windows XP SP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulik6445 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 otwieram uruchom jako administrator w trybie xp sp3 i to samo czyli [1212] unknown klikam ok i wyskakuje tibia.axe version mismatch! Terminating Tibia Auto! (0 0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaterchater Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wersja 2.15.0? Jak użyłeś tamtego fixa, którego dałem wcześniej w załączniku to zresetuj komputer i sprawdź ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulik6445 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ok sprawdze działa dzieki za pomoc powiedz mi jedno z kad mam brać cave i targeting do auto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaterchater Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 skrypty są na forum tibiaauto.net (trzeba się zarejestrować). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.