Blade089 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 WITAM WAS GRACZE MAM TAKI PROBLEM CHODZI O TO ŻE ..... HMM A WIĘC ODPALAM GRĘ KLIKAM START GAME i od tego momentu się zaczyna czyli ładowanie zielonego paska ( mam ) dalej cos innego się ładuje ( jak zawsze ) itd... oki mam czarny pulpit ładuję się GRA ( skaczący żołnierz , czy tam biegnący) i zamiast dalsza część czyli momęl klikania passów to gra się PO PROSTU ZAMYKA JAK KONIEC...... CZY MOŻECIE COŚ MI POMÓC , ALBO PODPOWIEDZIEĆ ??? Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA RADY I POMOC 3YMAJCIE SIĘ :P Odnośnik do komentarza
Scre3n Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wchodzicie do folderu Nexon-->Combat Arms EU---->HShield-->Update --> Usuwacie cala zawartosc tego folderu po czym cofacie sie do poprzedniego Folderu > HShield < Tu odpalacie HSUpdate.exe nastepnie przechodzicie spowrotem do folderu > Update < uruchamiacie autoup.exe wybieracie HackShield For Game Service (2,1,2,1) i klikacie START update po wszystkim wlaczacie Combata i cieszycie sie gra! Powinno pomóc :P Odnośnik do komentarza
Blade089 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 NIC Z TEGO PRÓBOWAŁEM.......... Odnośnik do komentarza
Scre3n Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 moze reinstall Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.