Sylwo95 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ile trzeba utworzyć kont na 7 lvl żeby dostać konto premium przy drugim bonusie. Niby pisze 10 a mam już 13 i nie mam premki. Za pomoc + Pozdrawiam Hooligan Odnośnik do komentarza
piotrek567 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mogli wykryć że robiłeś konta na tym samym kompie a wtedy na 99,9% nie dają premki i "każą" się cieszyć samym bonusem. Odnośnik do komentarza
muszekphelka23 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ile trzeba utworzyć kont na 7 lvl żeby dostać konto premium przy drugim bonusie. Niby pisze 10 a mam już 13 i nie mam premki. Za pomoc + Pozdrawiam Hooligan Każde konto musisz utworzyć na innym adresie IP, jeśli system wykryje któreś konta że były robione na tym samym, to te konta automatycznie się nie liczą i musisz następne zrobić. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.