sparkyy Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Siemka ! Mam kolejny problem :P Otóż .. mam serwa na bukkicie 1.0.0 I mam miasto. :P Są już ludzie, mają swoje domy , ale na mieście nie mam cuboida. . A ludzie domki mają w tym mieście ( wszystko jest na kupe ) Chce na miasto założyć JEDNEGO CUBOIDA, ale tak żeby cuboidy z ludzi domków się nie skasowały :/ jak założe cuba na miasto, tym sposobem - /region define sparky sparky - to sie skasują cuboidy z działek ludzi :/ CO MAM ZROBIC PROOOOOSZE :< dam lubie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Zeus Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Zaznaczasz teren i wpisujesz /rg define miasto potem /rg setpriority miasto 1 || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doseq Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Może dokładniej ? Zaznaczasz wpisujesz //expand Góra Dół UP Dalej: /region define miasto nick /region priority miasto 0 /region flag miasto use allow (Chodzi o to że jeśli działki są pomiędzy płotkami a wejście zastępuje fence gate to gracze z tą flagą mogą otwierać tą bramke ) A teraz szybciutko jak założyć cuba dla gracza: Zaznaczamy jedeną przekątną zaznaczamy drugą i wpisujemy : //expand Góra Dół UP /region define nazwa_cuba owner /region priority nazwa_cuba 1 za duża sygna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asab/Mr01dada01 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 setpriority miasto 9 ? co to daje a i jak dac cuba w cubie ? ZBIERAM - NUSY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doseq Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Napisałem ci wszystko w moim poscie .. Priority - Ustala to tak jakby ważność cuba .. w sensie pierwszy będzie brany pod uwage world guarda będzie ten który ma największe . . za duża sygna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.