Lubisz_A.N.A.L Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wyzywający: Lubisz_A.N.A.L Wyzwany: (-) Wstawianie prac do: 27.11.2011 Głosowanie do: 30.11.2011 Tematyka: Dowolna Notatka: Mocne pancze, mocny pojazd. Przyjmujesz = zaczynasz. Odnośnik do komentarza
BJMMA Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 przyjmuje zaraz napisze Lubisz Anal weź się kurwo zastanów I wypierdalaj z Polski do Stanów Może tam cie pokachają I ci w dupe wepchają Ty chyba lubisz jak cię w dupe rżną Dajesz dupy nawet psom Płci na mpc nie podałeś Tym samym każdy swój beef przegrałeś I też pokazałeś Jak sie zesrałeś Kochasz miec kutasa w dupie Nie pokazuj mi sie już na oczy nupie Pojechałem cie jak cwela, którego jebią w więzieniu Zrobiłem to we wszystkich mężczyzn imieniu Którzy nie lubią takich jak ty Bo od pchania ale w pizde to jesteśmy my Odnośnik do komentarza
Lubisz_A.N.A.L Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Pierdolisz o kutasach, lecz boisz się przyznać że użyłeś tutaj własnych wspomnień z dzieciństwa. Ciągle tylko kutasy, oraz pchanie w dupsko od waszych przyjacielskich igraszek, rozwala się łóżko. Morda przykryta poduszką, nie słychać błagalnego wołania pokój bez klamek, wysyłam cię na przymusowe badania. Koniec łkania, nie wstawiaj tekstów, ja ci to zabraniam Nie będę po tobie jeździł, bo publice to zostawiam. Na nic te starania, początek rajdu a ty jesteś w tyle działam na ciebie, jak spirytus pociągnięty jednym grzdylem. Twoja przeszłość, nic ciekawego, jak bym słyszał zdartą płytę Na swój jebany wizerunek, pracowałeś swym odbytem. Kieruję się sprytem, a nie rozmiarem chuja w tyłku pokazuje ci kto tu rządzi, bez jakiegokolwiek wysiłku. Ty już u życia schyłku, Na nic dziwko twe błaganie prawda jest taka, że mój nick pasuje do ciebie idealnie. trochę chujowy tekst ale o tej godzinie już nie patrzałem na spójność. Można głosować. Odnośnik do komentarza
Majken Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Lubisz A.N.A.L PS. Pierwsze 4 linijki naprawdę good! ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!Wszystko O Mnie: Mój Fanpage:https://www.facebook.com/Majken.Majki Moje kawałki na YouTubie: http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos Galerie:- Moje Dema na YouTube- Zwykła galeria Teksty/DissyStaż na Forum:Wygrane Pojedynki - 128Przegrane Pojedynki - 47Remisy - 6Tutoriale:Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki Odnośnik do komentarza
cerberus1996 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Lubisz Anal Hohoo ;D Pierwsza połówka zajebista. ;d I ostatnie 4 wersy, reszta ujdzie. Odnośnik do komentarza
Baksiu Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Lubisz Anal rozwalił system. poniewieramy się czlowieku Odnośnik do komentarza
ooGRANDERoo Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Lubisz A.N.A.L Mam się dobrze chłopaku, chcesz pogadać o pudle? Jestem taki jak ty - pięciogwiazdkowy skurwiel. Odnośnik do komentarza
devju Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Obie prace nie powalają, ale jeżeli mam na coś zagłosować to niech będzie @Lubisz_A.N.A.L. @kiedyś Red Wolf Odnośnik do komentarza
Gość LemoN. Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Lubisz A.N.A.L Odnośnik do komentarza
Wiórek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Zdecydowanie, Lubisz ANAL. Odnośnik do komentarza
Dzanek Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Lubisz A.N.A.L SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ Odnośnik do komentarza
hwdk19083 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Lubie anal :D początek kozacki a bjmma jak zwykle 0 Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? Odnośnik do komentarza
Blayd3R Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Głos na lubisz anal :P ten diss mnie rozjebał Odnośnik do komentarza
BoJaMamTo Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Lubisz_A.N.A.L , dziwną masz ksywkę nieco, ale przynajmniej wyjaśniłeś na zakończeniu do czego ona służy Beef Twój, tekst momentami miażdży, jeden z lepszych dissów jakie tu widziałem, gratz ! "Gdybym chciał Cię obrazić, po prostu dałbym Ci dojść do głosu " ~PsychoMC Odnośnik do komentarza
devju Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Wygrywa @Lubisz_A.N.A.L. Gratulacje! Zamykam i przenoszę do Zakończonych. @kiedyś Red Wolf Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.