Glodelk Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jak w temacie, dowolny Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
BioTerror Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/469235-cheatmmohaxcds/ prosze kretynie Odnośnik do komentarza
Glodelk Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 I niby kretynie jak mam to odpalić , jak włączam i pisze pleas login and choose game , i włącza mi sie ta stronka hacka , pomocy... Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
botanicFTS Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 MMOHAX - jest to hack żeby którego używać musisz wejść na ich strone i się zarejestrować. Potem jak włączasz hacka musisz zalogować się i tam musisz wybrać sobie grę w którą chcesz hackować. Wybierasz BF:H ale ten cheat jest płatny, w wersji darmowej jest tylko ESP, w wersji VIP masz dostęp do całego hacka. Proste? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.