UCantKill Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Siema! Otóż niedawno (jakiś tydzień temu) bawiłem się minecraftem (jeszcze 1.8.1) i po wgraniu moda Mo'Creatures nie mam dźwięków(oczywiście wcześniej działały) i są tylko dźwięki z moda ;/. Próbowałem usuwać MC i od nowa instalować ale nic nie dało. Może ktoś powiedzieć jak to zrobić lub podesłać folder z dźwiękami? Będę wdzięczny :) Pozdro P.S. Mam jeszcze inne mody, ale to dopiero po mo'creatures się coś zepsuło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBuS2155 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jak masz 32 bit systemu to wejdz w .minecraft ---> bin ----> natives I usuń OpenAL64.dll a jeśli 64 bit to znów minecraft ---> bin ----> natives I usuń OpenAL32.dll Mi pomoglo:) Jeśli ci tez to daj Lajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UCantKill Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dzięki, ale nadal nie działa ;/ Jeśli możesz prześlij mi folder resources może to pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doseq Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Napewno wgrałeś wszystkie mody potrzebne do odpalenia mo'creatures .. Zrób force update i spróbuj jeszcze raz za duża sygna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturb Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Spróbuj zainstalować Mo' creatures jakimś programem do wgrywania modów, kiedyś widziałem TooManyMods program. Jeśli pomogłem, kliknij "Lubię to" by xamizo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UCantKill Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Na pewno wgrałem całego moda, bo działa dobrze i nie ma w nim błędów... Na razie zostawię tak jak jest i poczekam na update modów na 1.0.0 . Dzięki wszystkim którzy mi pomogli. Temat do zamknięcia (chyba że ktoś ma jeszcze jakieś pomysły ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatan29 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ja też tak mam po Mo' Creatures na 1.0.0 żaden dźwięk nie działa... ;( Nie mam sygnatury bo to głupota... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19180 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Audio mod wgrałeś ? !!! Nie bądź żyła, daj LAJKA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatan29 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tak wgrałem a teraz robię już z 50 reinstal MC i nadal k*wa nie ma dźwięku! Nie mam sygnatury bo to głupota... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogucik123 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Też mam tem problem lecz to nie jest wina modów tylko jest to bug w minecrafcie... PS. Był bym wdzięczny gdyby wysłał ktoś swój folder "Resources" gdyż jest on pusty a z tym nawet Reinstal Minecrafta nie pomoże!!! I właśnie UCantKill sprawdz czy masz coś w Folderze "Resources" (Start->%appdata%->.minecraft->resources) bo jak nic w nim nie ma to radze pobrać sam folder na nowo. Mam nadzieje że pomogłem Daj lubię to jeśli pomogłem lub spodobała ci się moja odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszekk Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Mi jak nie działał dźwięk dużo się z tym męczyłem. Zobaczyłem jakie są pliki w folderze resources na lapku i okazało się, że brakuje folderów mianowicie sond i music! Radze wam sprawdzić resources i jak nie ma tych dwóch folderów to je utworzyć. Po update mine ściągnie wam pliki i powinno być dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteriuz Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 No mi też nie działa, mimo że mam pliki rescourse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koper9 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Niestety mam ten sam problem. ;[ Zero dzwięku oraz muzyki a wszystlkie pliki resource są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenord Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Spróbuj wgrać od nowa Audio na kompa i wtedy powinno wszystko działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casio009 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ja mam podobny problem tylko u mnie jest minecraft 1.2.5 i nie mam folderów sound i miusic. Jeśli macie te foldery to moglibyście dać je do ściągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR3NDzik Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ja mam podobny problem tylko u mnie jest minecraft 1.2.5 i nie mam folderów sound i miusic. Jeśli macie te foldery to moglibyście dać je do ściągnięcia. Usuń cały folder .minecraft i zaktualizuj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu0077 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Usuń folder mods, czasem tak jest jak się Mod Loader zainstaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Anna Zy Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Przepraszam za odkop, ale mam tak samo i nic z w/w nie pomaga :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mocarny773 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Lepiej nie dawajcie audio moda bo tego sie nieda naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AllCore Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Sprobuj na nowo Zainstalowac MC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0eCode Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 opróźnij .minecraft i zupdatuj go od nowa. Też tak miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Why Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Odkop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.