AleHerbatkaDobr Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam mam problem mam oryginalnego Borderlandsa i chciałbym pograć se z kolegą przez gamerangera ale gdy on zakłada hosta to gdy wchodze do pokoju wciskam ,,JOIN" to wchodzi mi do bordera i nie włącza mi Multi. Co jest? Odnośnik do komentarza
AleHerbatkaDobr Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 @ref Odnośnik do komentarza
xxWisniaPLxx Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jaki masz system operacyjny ?? [EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !! Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem Odnośnik do komentarza
AleHerbatkaDobr Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Już działa okazało się ,że mam patcha 1.4.1 a on ma 1.2.0 do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.